• 6ats.

    ar galima iš karto gauti socialinę pašalpą po bandomojo laikotarpio?

    ar galima pasibaigus bandomajam laikotarpiui iš karto stoti į darbo biržą? ir iš karto vėl gauti socialinę pašalpą? darbas puse etatu, pajamos viršytų 350lt.

    dovile159Teisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jei darbas puse etato,tai tuo paciu metu jus turejot stovet birzoj ir kai puse metu praeitu,jei pries isidarbinta nestovejot,tada galetumete iskart kreiptis del soc.pasalpos,o dabar,jei atsistosit i birza ir negaudinesit bedarbio pasalpos,tai del soc.pasalpos reikes kreiptis tik po puses metu.

    Jolka123

  2. 2

    geras klausimas, nes man irgi labai įdomu sužinoti, jei įsidarbinu ir mane po 1 ar 3 mėn atleidžia, tai būtų nelogiška vėl darbo biržoj registruotis ir negauti 6mėn pašalpų ir gyventi iš 0 pajamų. Tokiu atveju neapsimoka net eiti dirbti, jei atleis greit ir pan.

    vinipukas

  3. 1

    Tik svarbiausia neiseikit is birzos,o stovekit toliau.

    Jolka123

  4. 1
  5. 1

    radau kad jei dirbama ne pilnu etatu dar stovima darbo biržoje tik neaišku ar iš karto vėl galima bus gauti socialinę pašalpą

    dovile159

  6. 0

    aš jau beveik du metus stoviu darbo biržoje ir gavau pasiulymą dirbti puse etatu, tai taip supratau pavyzdžiui po bandomojo laikotarpio t.y po 3 mėnesių aš išeinu iš darbo tai turėsiu pusę metų vėl laukt pašalpos?

    dovile159