• 2ats.

    Labutis. As po gimdymo menesinemis susirgau po dvieju men, tai yra rugsejo menesi. Ir geriau KT microgynon 30. Baigiau sirgti po 5 dienu. Praejus savaitei po menesiniu, pradejo man teplioti, o galiausiai pradejau kraujuoti kaip per menesines. Nustojau jas gerti, nustojau ir kraujuoti. Tikejausi kad susirgsiu spalio 9, bet deja.. Kada po tokiu nesamoniu vel gali pasirodyti menesines? Ar tai normalu, kad dar nesergu? Labai laukiu atsakymu Jusu.

    VikutukasKontracepcijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na turbut kad po gimdymo dar reikia laiko kad ciklas susireguliuotu del to gali buti visokiu niuansu, taip pat gali buti kad jums tiesiog netinka KT sitos, geriausia butu kreiptis i ginekologe, padarytu tyrimus, apziuretu ir pritaikytu jums tinkamiausias tabletes, juk tam daktarai ir yra kad galetume i juos kreiptis esant vienai ar kitai bedai.

    arcita

  2. 1

    mano drauge nepradejus sirgti naudojo kt ir pradejo teplioti nutraukus ju naudojima pradejo sirgti tik po triju men. manau organizmui reikia atsistoti i savo vietas. ne pergyvent atsipas po kiek laiko. gali del visa ko apsilankyti pas gydytoja.

    wiktoriuke