• 32ats.

    Ar turite namuose dirbtinių gėlių - gyvų gėlių imitacijų? Ar tokių nemėgstate?

    mano mama is kažkur užsisakė 2 dirbtines orchidėjas,atrodo kaip tikros,tai net kažkaip pakeičiau požiūrį į dirbtines gėles,nes šiaip tai nelabai jas mėgstu..

    sandrituteGėlės, sodas, daržasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Taip, labai mylių gėles.Tiek vazonėliuose ,tiek ir pati pasidarau puokščių,laikas nuo laiko pakeisdama naujom kopozicijom. Pakombinuoju ivairiai iš sudžiovintų šakelių, ir vienu kitų žiedelių dirbtinių. jei netigių ir padažau akrilo dažais, papurškiu blizgesiu,ar laku.

    Anonimas

  2. 3

    Gavau dovanu dirbtine zydincia orchideja vazonelyje. Kai padovanojo, per celofana tikrai nesupratau, kad dirbtine :) Kai isvaziavo sveciai, galvoju: reikia isvynioti, palaistyti... tai dar ir dabar vyras pasijuokia, ar palaisciau "mazaja" orchideja. Pastaciau atokesnej vietoj ir tikrai niekas net nepagalvoja, kad ji netkra, nes ir tikru namie turiu - neatskirsi, kol nepaciupinesi, o ir paciupinejes suabejosi :) Siaip daugiau jokiu dirbtiniu geliu nebuvau turejusi, nes tu i vazas merkiamu, tai tikrai nenoreciau namie tureti, kad ir kokios jos grazios butu

    almyte7

  3. 2

    Taip,turiu:)Pas mane vienas oranžinis gėlės žiedas ant ilgo stiebo,stovi vazoje ant palangės:)Puikus dekoras,derantis prie interjero,ypač žiemą,kai lauke gyvų gėlių nebėra:))

    vitalijus

  4. 2

    as tokiu namuose neturiu, nes man jos labai nepatinka. Tikros dulkiu rinkejos tos plastikines geles

    ginnta

  5. 2

    Neturim namie geliu. Gal ir noreciau tureti ateityje, bet tik ne dirbtiniu :)

    Yuki

  6. 2

    dabar netikros atrodo kaip tikros, tai ir grazu yra bet kur gali padeti nereikia galvoti ar gaus sviesos ar ne:)

    Anonimas

  7. 2

    anksciau turejau gan daug..patinka man..kai kuriu net neatskirsi,kad gyvos..viena kart brolis paliktas saugoti namu kol buvom atostogu laiste mano dirbtina gele:D dabar beveik visos dirbtines geles "ilsisi" rusyje...kadangi prisipirkau daug tikru..ir paprasciausiai nebeliko kur statyti..

    Fantazija

  8. 2

    Ne neturiu, ir manau, kad namuose yra neestetiska tureti. Man tai jos primena kapines.

    ZivileN

  9. 2

    Turiu dirbtine saulegraza,man ji kaip gyva,o daugiau jokios nepatinka

    ruta26

  10. 2

    nepatinka man ,dėl to neturiu ;)

    Nojukas