Atsakymai

  1. 8

    teko lankytis pas vyra ginekologa,visai nieko,tikrai geresnis pasitaike,nei mano ginekologe:)))jei tik butu didesnis pasirinkimas ir tarp ju butu vyras,tikriausiai pasirinkciau ji :)))

    staponkute

  2. 8

    Tikrai man nesvarbu ar gydytojas vyras ar moteris,man svarbiausia,kad būtų geras specialistas,kad galėtų kreiptis ,bet kokiu klausimu,kad išklausytų ir patartų....

    debesėlis

  3. 8

    Na, kiek pažįstu, tai geri gydytojai. Bet tiek pat pažįstu ir gerų specialisčių moterų. Nematau skirtumo vyras ar moteris gydytojas.

    Giedre

  4. 5

    Kiek prisimenu tai man baisiausia buvo tada, kai iš viso pirmą kartą teko apsilankyti pas ginekologą ir pakliuvau pas vyrą. Tada man buvo ko gero 14-15 m. Manau pirmas kartas turėtų būti pas moterį, o tai labai sunku pasiryžti vyro apžiūrai:)))) Dabar lankausi irgi pas vyrą, bet dabar jau amžius ne tas, kad gėdinčiausi ar pan. Prieš tai buvusi ginekologė moteris geros nuomonės apie save nepaliko - tai jau pirštą skauda, negali apžiūrėti, tai vos ne visą konsultacijų laiką apie asmeninį gyvenimą pasakoja, bet stalčius plačiai atidarytas buvo. Svarbiausia, kad ir kitos moterys tos pačios nuomonės apie ją buvo. Gerai, kad jau toje poliklinikoje nedirba. O dėl skirtumų tarp vyro ir moters, manau, kad nėra. Nes jei geras specialistas, tai nuo lyties nepriklauso. Svarbu, kad mylėtų savo darbą.

    elegancija

  5. 4

    kai laukiausi pirmosios dukrytes isveze mane su greitaja i klinikas, nes gresiantis buvo. ir papuoliau pas ginekologa vyra. is pradziu siek tiek nesmagiai pasijutau, bet paskui buvo viskas vienodai, rupejo tik viena-savo vaikuti issaugot. kai pirmaja gimdziau vel pataikiau ant vyro ginekologo.blogo negaliu nieko pasakyti. pasitaike geri specialistai

    ausra2

  6. 4

    Ir as esu tos nuomones, kad atsidaves savo darbui specialistas gali buti tiek vyras, tiek moteris. Savo gyvenime teko lankytis pas keleta moteru ir viena vyra. Ir spekit kas dabar mano gydytojas? Atspejot, vyras :). Is tu moteru tik viena buvo man, mano manymu, gera specialiste, bet ji dirbo poliklinikoje ir pas ja patekti buvo praktiskai neimanoma (is anksto neregistruodavo, tai tekdavo kiekviena ryta vos poliklinikai atsidarius 7 val.skambinti ir tiketis, kad dar bus laisvu vietu). Tad po ilgu ieskojimu atsiduriau pas vyra ir dabar nei uz ka jo nekeisciau. Pasitikiu juo kaip specialistu, nors daugelis kritikuoja jo jumoro jausma, taciau jis buna vietoje, niekada nesielgia netaktiskai, nekelia jokios panikos ir visada palaiko. O tai, kad jis vyras, truputi glumina, bet tam nusiteiki ir viskas. Pamenu kai pirma syki ejau pas vyra dantista, kazkodel irgi pamasus jausmas buvo: jaudinausi lygiai taip pat, kaip pas ginekologa :).

    Ausra

  7. 4

    Na taip, pirmą kartą kai ėjau, labai nerimavau, kad pas vyrą nepatekčiau, nebūčiau ėjus tur būt, bet laimei patekau pas moterį.Dabar tai jau nebesvarbu vyras ar moteris.

    Giedre

  8. 4

    as lankausi pas ginekologa vyra ir esu labai patenkinta:)asmeniskai as manau kad tiek vyrai tiek moterys yra geri specialistai,nieko blogo pries nei viena nematau:)

    Doviliuke

  9. 3

    vyrai yra patys svelniausi ir patys geriausi ginekologai...as jau huo 14 metu einu tik pas vyra nes viena karta nuejau pas moteri tai mane tiek isdraske kad pasakiau gyvenime pas moteri nebeisiu..

    Inseta

  10. 3

    manu, kad jie daug geresni, malonesni nei moterys

    mysteryy