• 27ats.

    O kaip del jusu istikimybes?

    Daug klausimu yra uzduodama apie vyru neistikimybe, ar jie neina i kaire ir pan. O ka jus manote apie moters neistikimybe? Ar esame jau tokios sventos ir kartais nekyla pagundu, akys nenukrypsta i kita puse? ;)

    BenikiuxŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    visu 100% ir as istikima

    sandra

  2. 4

    As niekada nesu buvus neistikima:)Net jei tai budavo paprasta draugyste ir atrodo tas vaikinas ne nepatinka,bet nebudavo noro buti neistikimai, mano manymu tai labai zema...man nekyla net mintis apie kita vyra:)o paziureti i priesingos lyties atstovus juk visi pasiziurime:)

    Doviliuke

  3. 4

    Dar ne karto,nekilo mintis apie neistikimybe!Buvo jau ne viena situacija,kai galejau suklupti,bet per daug myliu savo vyra,kad del eksprimentu,griauciau musu meile ir pasitikejima!

    rimrem

  4. 4

    Ieškojimas ko nors naujo.

    Giedre

  5. 4

    Tikrai, vyrai irgi 100% garantuoti negali būti... Bet mano vyras pavydesnis, nei aš. Ir tikrai žinoti nenori. Na bent jau pirmus septynis metus buvau jam 100% ištikima.Ir dabar.

    Giedre

  6. 4

    na niekas neapsaugotas nuo neistikimybes juk negali 100% garantuoti:)

    Dale

  7. 3

    Negaliu net pagalvoti, kaip butu skaudu, jei vyras mane isduotu, todel ir as negaleciau vyro isduoti, nes ir jam butu be galo skaudu...

    Indruke

  8. 3

    paflirtuoti sau leidziu,bet daugiau ne,per daug man brangi mano seima:)

    dzionike

  9. 3

    siaip as negaliu pakesti neistikimybes, tai net tokiu minciu nekyla...manau negaliau buti neistikima...

    gintariuxi

  10. 3

    Niekada negali sakyti ''ne'',nes niekada žmogus negali garantuot dėl ateities.O tuom kart,kol šeimoj tikrai viskas gerai,neištikimybė atrodo kažkoks neįmanomas dalykas.Ir tikiu,kad tą poelgį turi kažkas išprovokuoti.Gal namų beprotiška rutina,gal neatidus vyras,o gal tiesiog ieškojimas ko nors naujo.

    VilmaK