• 23ats.

    Kokia jusu nuomene del vezimelio, kaip patogiau kai priekyje vienas ratas ar du? , kokie pliusai ir minusai?

    Ziurineju vezimo vaikuciui, kadangi ppirmai dukrai turejom paprasta universalu jis labai sunkus ir visai nepatogus, norisi dabar gero, is tu 3 in1, tik kaip su tais ratukais, man atrodo labai nepatogiai kai priekyje vienas ratukas

    KalnietieneKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as tik uz keturracius,man tie triraciai nestabilus atrodo,ir kiek esu macius i sona krypsta

    ruta26

  2. 3

    su vienu ratu tai sportinis labai patogu jeigu begiosi su vaiku, langviau ji laviruot.. bet jis nera skirtas jeigu vaika kad ir minutei paliktum be preiziuros, nes jie virsta greitai.. ta prasme netiks i parduotuve vaziuot ar kazkur kur nebus 100% demesio i vaika sedinti tame vezime, bet begiojimui su vaiku jie tai liuks..

    vejune

  3. 3

    Man irgi atrodo,kad nepatogu kai priekyje vienas ratas.Tad aš už du ratukus:))Stabilesnis važiavimas ir manevravimas su dviem ratais:)

    vitalijus

  4. 3

    mes turejome keturrati,nes vienas ratas prieky mums buvo tiesiog negrazu,nors esu girdejusi kad lengviau pravaziuoti nelygiu keliu su triraciu..

    sandritute

  5. 3

    As tik uz keturrati:).Mes turejom toki kur galima priekinius ratus uzfiksuoti,kad vaziuotu tiesiai,kai reikia daugiau sukiotis pvz.parduotuveje atfiksuoji ir laisvai sukiojiesi.

    deimile

  6. 2

    visa gyvenima buvau tik uz keturacius vezimelius, tad pirmasis musu universalus vezimas buvo butent toks. nusiskundimu del to nebuvo jokiu, riedejom kaip kilimu, na o kaip pirkau sportini uzplauke man (o gal ir pardaveja itaka padare) ir isigijau trirati. tai tik isitikinau, kad nieko gero. vaikui pasisukus i viena puse krypsta ir vezimas, viena karta uzvaziavus ant kazkokio nedidelio zemes kauburiuko vezimas plast ir nukrypo i viena puse ant zemes su visu vaiku... nestabilus labai ir net baugu palikti vaika jame neprilaikant vezimo. daugiau tokio nesirinkciau. na, nebent as nemoku ju "vairuoti" arba vezimas toks pasitaike :)

    romantike

  7. 2

    dar pridursiu perskaiciau mamyciu komentarus,kad kaip kurioms sunkus vezimas su 4 ratais,dabar naujausi 3in1 vezimai kuriu ratai prieki siektiek mazesni gale didesni stumi ir atrodo kad jis pats vaziuoja:)) gi visokiu yra tu vezimu tik reikia tinkamai issirinkti,ir jokiu sunkumu nebus:))

    gintarevilte

  8. 2

    na mano sesuo nusipirko ale labai mandra ir priekyje vienas ratas,kaip sakant vezimas su trimis ratais,kad jei jis patogus ir jos vyrui tai tikrai maciau ta is ju,nu bet as asmeniskai veziodavau jos vaika ysitempusi kad tik neapvirstu man labai nepatogus buvo,o savo vaikam tiek pirmai tiek antram pirkom ant keturiu abu vezimai,nera nieko patogiau:) kiekvienas pagal savo patoguma :)

    gintarevilte

  9. 2

    turim trirati , mums patogu manevringas nes dideli ratai, minusas tik kad musiskis platus kartais nevisur telpam:)

    Anonimas

  10. 2

    man viienas patogiau ivaziuoti kur paprasciau

    Anonimas