Atsakymai

  1. 4

    Ne, išorinis veiksnis čia nieko bendro su šaldytuvo gedimu neturi :)
    Pajuokausiu nebent šaldytuvą išneštai į lauką prie -20 laipsnio šalčio ,tai gal jo variklis ir užšales nebeveiktų,kaip ir automobilio akumuliatorius. :))
    O jei rimtai, tai nuo drėmės,jei ji patenka ten kur laidų sujungimai neapsaugoti ir netinkamos eksplotacijos, gali juos užtrumpinti ir perdegti laidai,ar net šaldytuvo motoras.
    O jei šaldytuvas veikia, lemputės dega, tai tumet gedimo ieškot reikia kitur,ten kur randasi elektros padavimas į kamerą, arba pačioje šaldymo padavimo sistemoje.priklausomai nuo to koks jūsų tas šaldytuvas yra ir kokiu budu veikia šaldymo sistema.
    Gal varinėjamas šaldomo ozonu skysčių, o gal visai kitu principu veikia.

    Anonimas

  2. 2

    žinoma kad gali patarčiau išnešti i kita patalpa ,tas pats buvo ir vyro močiutei nutike pernešė kitur ir šaldo

    xxxxx

  3. 1
  4. 1

    Tikrai del dregmes saldytuvas turetu saldyti. Pas mama taip pad dregme laikydavosi. Tai kamera normaliai saldydavo. Beto del dregmes tai paskui ji isigijo oro sausintuva is varles tai irgi padejo labai..

    Anonimas

  5. 1

    ne nuo dregmes priklauso,gal saldytuvas genda,arba reik atlaidinti,isvalyti,tada vel pajungti

    ruta26

  6. 1

    Negali buti, kad nuo kambario dideles dregmes saldymo kamera nesaldytu. Cia problema kazkur kitur.

    Imbiere

  7. 1

    mums nesaldo tuomet,kaip buna labai stipriai prikista kamera,ir dabar atlaisvinau gan sauniai,kuo puikiausiai saldo,gal ir pas jumis toke bedele?

    gintarevilte

  8. 1
  9. 1

    o kur ta surinkeja isigyti ir kokia kaina? mane irgi domina, nes kambaryje dregme renkasi ties langais, ir pelyt lubos pradeda

    kvapni_feja

  10. 1

    Tai patariu dregmes surinkeja isigyti. Pas mus taip pat buvo labai daug dregmes, veisesi pelesis. Dregmė buvo 90%. O isigijus si stebukla viskas susitvarke, ir dregme palaikom iki 65% :)

    Liepsa