• 13ats.

    Kudikiui uzkietejo viduriai.

    Laba diena, mamytes. Patarkit ka daryti. Suneliui 5,5 menesio ir uzkietejo viduriai. Valgome kosytes jau 3 savaites, lyg viskas buvo gerai, o dabar ismatos zalsvos patapo ir kietokos, steni kai kakoja ir del tos aplink isange kraujo taskiukai atsirado, tai tepu bepanten lyg ir padeda, bet kakoja taip pat. Valgome Hipp misinuka su prabiotikais, kosyte avizine verdu ant vandens, idedu sviestuko, alyvuogiu aliejaus, darzoviene ir kukuruzu kose ant vandens. Gyvenam UK. ieskojau slyvu tyreles, bet cia nera. Kosytes darau skystokas. Gal duphalac duoti? Kiek laiko reikia davinet?Padekit kaip jus su tuo susitvarket? Aciu!

    KacenkaPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    siaip avizos skystina viduriukus. pabandyk duoti slyvu nuoviro arba slyvu tyreles. padek su termometru pakakoti. duok daugiau vandenuko atsigerti. man gydytoja sbuvo patares kol kieteja viduriukai i misinuka didesni kieki vandenuko pilti. cia ispanijos gydytoju patarima sbuvo duoti 20 ml natureliu apelsinu sulciu su 80 ml vandens. jos minkstina viduriukus. as 8 men daviau man padejo.

    wiktoriuke

  2. 1

    gal stipresne ramuneliu arbata padetu? maniskiam labai padeda

    rakija

  3. 1

    tarp valgiu butinai duok atsigerti virinto vandens ar silpnos pankoliu arbatos

    ruta26

  4. 1

    mielosios ryziai ir kmynu arbata kietina vidurius

    Anonimas

  5. 1

    manau slyvu tyrelė turėtu padėti,duok stipresnios ramunėlių arbatos tai turėtu padėti...

    xxxxx

  6. 1

    Aliejuko i uzpakaliuka ileiskit su klizmute,kai neina iskakoti :) musajam buvo visai leliukui,tai net is vidaus vertesi pusles nuo stenejimo,tai vis aliejuko ileidavau ir iskart viskas iseidavo :) o siaip obuoli duokit,daug gerti arbatu ar vandenuko :) vaistu nepradekit,atsisakykit avizu-pereikit ant ryziu ir grikiu,juk nebutina avizos...

    Gyvaciuke

  7. 1

    musu menesiu leliukui irgi buwo usketeja beweik 4 paras..niekas nepadejo,jokios arbateles.tai kokius 3 ml wandenuko i uspakaliuka suleidom iskarto wiska iskakojo..

    saulyte6

  8. 1

    radau, kad be riebalu virtos avizos kietina vidurius, o visur kitur kur raso, kad skystina, apie virima riebaluose ar be ju, nieko neparasyta.. tai bandykit kitus patarimus neatsisakant avizu..

    Anonimas

  9. 1

    arbatelem pabandyt,ramuneliu,pankoliu

    Aksana

  10. 1

    Pirma karta girdziu, kad avizos kietina vidurius..... Nu gal.... kiekvanam organizmui kitaip. Arbatu pabandykit duot, jei neklystu kmynu, pankoliu. Jei pati maitinat, pati valgykit slyvas, zalias.

    reda83