Atsakymai

  1. 5

    aptrauktas pilvas padeda gimdai susitraukti, bet pilvuko nesumazina.. apie kremus isvis tyliu.. pritariu neringai1 tik sportas ir mityba kaska gali pakeist... sekmes :)

    kristale

  2. 3

    Nusipirk gorsetuko po gymdymo. Ir sportuot dauk reikia.

    kristulele

  3. 3

    na as pamaciau reklama, buvo naujai atsirades gelis NIVEA "My silhouette", pardej buvo akcija kaip tik, nutariau pameginti. pora dienu pasitepiau, ir jau maciau rezultata, pilvas eme "trauktis" :) tikrai nesitikejau kad taip greit pasimatys poveikis.

    Juoja

  4. 3

    as manau, kad nei kremai nei jokie dirzai nepades... Tik sportas ir sveika mityba

    neringa1981

  5. 2

    Nereikia norėti, kad jeigu prieš gimdymą buvo šioks toks pilvukas, po gimdymo ir jis susitrauks pavartojus kokius nors kremus. Jeigu anksčiau pilvuko nebuvo, tai nereikia savęs apleisti, ir jis neatsiras. Labai greitai pirmomis dienomis svoris nekrenta, o jei pati maitini, tai gal ir nesinori daug sportuoti, ir taip yra kuo užsiimti. Bet tik sportas ir maisto derinimas gali padėti koreguoti figūrą. Nemanau, kad visokie kremai "išsiurbia" riebalus:) Jie tik naudojami kompleksiškai gali kažkiek įtakoti figūrą.

    elegancija

  6. 2

    del kremuku dar mintis-jei maitini tai atsargiau su jais nes bent pati manau kad kol maitini nereiketu tokiu dalyku naudoti.Nereikia tiketis greito rezultato-reiks ideti darbo kad tenkintu vaizdas :) Sekmes :)

    Rita

  7. 2

    As irgi pritariu Neringai.Be sporto ir sveikos mitybos,jokie kremukai nepades...

    rimrem

  8. 1

    nesiot korseta ir sportuot

    ruta26

  9. 1

    Vien kremai tikrai nepades, dar reikia ideti ir savo pastangu.

    Gyčio_tėte

  10. 1

    jei gimdysi pati, tai patariu po gimdymo uzsideti elastini binta. man padejo. suprantama, kad grizus namo nepamirsk sportuoti, daryk atrsilenkimus. jie tau pades ne tik atsikratyti nuo pilvuko, bet ir sustiprins zarnyno raumenis. pastaroji tema man buvo labai aktuali, nors literaturoje ir internete niekur nebuvau macius kokiu nors patarimu sia tema. zarnynas deformuojasi nestumo metu pas visas (juk vaisiuis uzspaudzia), taciau ne pas visas greit atsistato, del to iskyla rimtu problemu del tustinimosi. tai yra ne tik didelis diskomfortas paciai, bet ir jei maitinsi krutimi, blogai kudikiui, juk eina organizmo apsinuodijimas. taigi atsilenkimai butini ne tik del grozio, bet ir del sveikatos. taipogi nepatariu naudoti zvakiu, nebent koki viena karta. labai patariu valgyti lino semenis. padeda tikrai.

    karolis