• 5ats.

    Laukiuos antro vaikelio jau 36 sav. Judesiu mazai ir visus sonus pilvo apačia maudzia. Ar viskas gerai?

    mano klausimas - 33 sav dare ekoskopa, sake, kad vaikas atitinka 35 sav. Nepaprasiau daktaro paaiskint kaip cia kas! Iki 30 sav sakydavo, kad vaisius idialiai atitinka pagal mm. Dar tie nemalonus pojuciai! Ir judesiu mazai!pasidalinkit savo patirtim, gal esat susidurusios. Aciu

    IndrajaFiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Jei atsigulusi ramiai ant kairiojo sono, per puse val.nesuskaiciuoji 5 judesiuku vadinasi turi kreiptis skubiai pas gydytoja, pilvo apacia maudzia del to , kad kunas ruosiasi gimdymui, o del vaikelio atitikimo savaites tai man irgi taip sake, daktare paaiskino,jog ne visi vaikai gimsta vienodo svorio ar ugio, paprasciausiai jusu vaikutis kai gims daugiau svers ar ugis bus didesnis.. bent jau man taip paaiskino daktare.

    ediluk32

  2. 0

    svarbiausia,kad per diena sujudietu 10 kart,man ant kairio sonio nevisada judiedavo nes jau labai miegale mergyte budavo :)

    Juljana

  3. 0

    o juda vaikeliai irgi skirtingai,kaikurie labai judrus kiti labai ramus,mano mergyte irgi nedaug judiedavo

    Juljana

  4. 0

    na man irgi kai dare ekoskopa sake ta pati,kad vaikelis pagal svaite yra ant 2 savaiciu didesnis,cia tiesiog reiskia,kad tavo leliukas necoliukas :) o didziukas,tai diel to ir gali tau skaudiet sonus sunkus didelis vaikelis,man. nugara skaudiejo nakti vakare sonus. na ir vaikelis gime anksciau 10 dienu,bet cia nieko baisaus :)

    Juljana

  5. 0