• 19ats.

    maximos akcija-dormeo produkcija

    Kaip manot ar maximoj akcijiniai dormeo gaminiai yra kokybiski? (butent tie kur maximoj) Gal kuri esat isigijusi?Skaiciau atsiliepimu kad tai ne kokybiski gaminiai.

    liomaBaldaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Nesenai įsigijom Dormeo čiužinuką už lipdukus,kol kas esam patenkinti:)Vyras geriau išsimiega,mažiau kankina nugaros skausmai.Dar planuojam pirkti vaikišką pagalvę,tikiuosi,kad mažoji ant jos saldžiai miegos:))

    vitalijus

  2. 3

    teta nusipirko pora ciuzinuku tai liko patenkinta. As zadejau pirkti pagalve bet kai perskaiciau kad tai gali buti klastotes, kazkodel atsisakiau tokios minties

    ginnta

  3. 3

    Eiliniai kinietiški gaminiai :) ... tikrai neatitinka kokybė kainos.
    Visi dormeo čiūžiniai, patalynės komplektai gaminami kinijoje, nes jų pluoštas yra tik kiniečių nacionalinis atradimas.
    Ant gaminio rašomas visai kitas gamintojas todėl, kad jų gamyba atliekama ir kitose šalyse,bet samdant tą pačia pigia darbo jėga "Kiną" .

    Anonimas

  4. 2

    Isigysi ir pamatysi tiks ir ar tau patiks.Sesuo pagalvele turi,patinka jai

    sandi

  5. 2

    daugelis pasaulio firmų užsako gaminius gaminti Kinijoje, nes ten darbo jėga pigesnė. vis dėlto kokybė yra prižiūrima, turi atitikti turimus standartus - tas pats ir su dormeo. jie neslepia, kad gamina Kinijoje, bet išlaikoma kokybė. pačiupinėkit kokį šiaip čiužinuką ir pabandykite dormeo - skirtumas akivaizdus mums buvo nusipirkus. vien svoris jo parodo, kad rimtas daiktas, turbūt čia dėl tos naujos ecocell medžiagos

    kudrinuke

  6. 1

    Man tepatinka siuloma produkcija uz lipdukus. Skaiciau nemazai blogu komentaru ir atsiliepimu apie maximinius dormeo gaminius.

    Imbiere

  7. 1

    paskaiciusi komentarus tai vieniems patinka,kitiems ne del to kad girdejo gandu... as nusipirkau pagalve is maximos ir esu labai patenkinta,nes nakti issimiegu gerai ir pabudus ryte jauciuosi energingesne nei anksciau,tikrai patariu pameginti tiems kas tuo tiki :)

    Anonimas

  8. 1

    savo dormeo pagalvės kokybe, kurią pirkome prieš kokį mėnesį maximoje, esame labai patenkinti. imsime ir dovanoms dormeo gaminių - nereikės pinigų smulkmenoms mėtyti, bus naudinga dovana

    LurTe

  9. 1

    kažkaip turintys dažnausiai giria, o neturintys kažkur "girdėjo", kad nieko gero. bet šiaip man rodos nėra gaminio, kuris visiems tiktų - ar tai būtų čiužinys, ar rūbas, ar dar kas

    Saulius321

  10. 1

    taigi čia viskas aiškiai aprašyta apie dormeo ir maxima akciją - kas, kaip ir kodėl - http://www.dormeo.lt/straipsniai-dormeo/miegas-dormeo/maxima-akcija.htm?t=a. nauja kolekcija pristatoma, kurios pagerinta sudėtis, o kas gali būti stambesnis partneris negu maxima Lietuvoje?

    kudrinuke