• 8ats.

    vaikuti maitinu savo pienu..ir kas antra maitinima misinuku..jam tik menuo o jau 2 karta uzketeja viduriai:(.ar tai reiskia kad reikia keisti misinuka?ar dar organizmas nesusitvarkes? nors kai kakoja..kakucio spalva buna normali.kiek zn jeigu netiktu misinukas spalwa butu zalsva?

    saulyte6VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As maitinau MP ir primaitinau misineliu nuo 7 savaites, savo pieno turejau beveik iki 6 men. Ir as nemaitinau kas antra maitinima kaip tu, bet visada kiekviena maitinima duodavau is pradziu savo kruti ir po to buteliuka su misinuku. sitaip man patare musu pediatre. Pati stenkis gerti kuo daugiau skysciu, suvalgyti po truputi vidurius minkstinanciu produktu (slyvu, dziovintu abrikosu ir pan.) Jei nepadeda pabandyk tada jau keisti misinuka. Pasitark su savo pediatre, ji zinodama jus su mazyliu turetu patarti konkreciau ir issamiau. nesinervuokite ir sekmes.:)

    Meskeriotoja

  2. 1
  3. 1

    mums daug misinuku netiko, bet ismatos buvo normalios. O tas kuris galu gale tiko, tai nuo jo ismatos buvo zalios ( bet jis HA buvo). Taigi, manau ismatos turetu buti tikrai nesvarbiausias rodiklis. Ir galbut kazkaip bandykite tvarkyti mityba, nes viena karta taip, kita karta taipo...gal nuo jusu pieno jam kieteja viduriai?

    rakija

  4. 1
  5. 1

    Pasitark su gydytoja del maitinimo.Yra misinukas kuri galima duot kartu su mamos pieneliu.As pati maitinau ir savo pieneliu ir papildomai duodavau misinuko.Antra menesi as primaitindavau Aptamil(jei neklystu buvo raides Ha)O koki misinuka dabar naudoji?

    grirute

  6. 1

    o jei norite palengvinti jam issitustinti,tai pati suvalgkite slyvu ir poto pamaitintik vaika is krutines.

    mylime

  7. 1

    manau toki problema turesit visada, nes viena kart maitinat pati,o kita kart duodat misinuko,tai vaikucio organismas nezino kaip reaguoti..patarciau maitinti kazkuo vienu.nes jei ir pakeisit misinuka, nemanau kad kas labai pasikeis.tad duokit pastoviai arba misinuka arba kruti.neklaidinkit vaiko skranduko...

    mylime

  8. 0

    o kam primaitini misinuku? tavo pienelio neuztenka? o ar pilvukas skauda, verkia? gali but,kad misinukas netinka,bet gali but,kad pilvuka skauda ir nepakakoja del tavo maitinimosi nes maitini ir krutimi.

    Juljana