• 7ats.

    Laukiuos 36 sav su virsum. Nakti atsikeliau i tualeta ir gryzdama i lova jauciu, kad kelnaites slapios. Jau pora savaiciu paznaibo pilvo apacia. Bet va siandiena nieko. vaikas juda normalai. toki sunkuma jauciu, bet daugiau nieko. Ar tai normalu?

    labai nerimauju. Cia man 2 gimdymas, bet viskas kitaip! Pirma nestuma iki paskutines dienos nejauciau artejancio gimdymo, o dabar atrodo subiresiu bet kuria sekunde. Ka jus manot?

    IndrajaFiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as manau kad cia tik padidejusios isskyros, gale nestumo taip buna daznai. man as laukiuosi jau 38 sav. o pilva man znaibo ir sonus maudzia jau kokias 3 savaites - panasiai nuo 36 sav., bet nereguliariai. buvau pas gyd.apziurejo ir viskas gerai. puikiai suprantu jusu busena - atrodo tikrai subyresiu bet kuria akimirka, bet as manau jau kai prrasides gimdymas tikrai pastebesit :) svarbu kad lelius juda, pati jauciates pakenciamai o jei tikrai neramu galite pasirodyti gydytojui jei yra galimybe.

    arcita

  2. 1

    gal slapimo nelaikai,isidek koki iklota

    sandi

  3. 1

    gali but kad dalis vandenuku nubego. Pasirodykit gyditojai, kad paskui nebutu per mazai vandenu. sekmes :)

    Adri

  4. 1

    Nusiraminkite, taip turi buti, cia normalu. Kunas ruosiasi gimdymui.

    ediluk32

  5. 1
  6. 0

    gali buti ,kad siek tiek vandenuko nubega,nes man taip buvo,kai patikrino gyd. per echoskopa 38.5 savaite,tai pasake,kad jau mazoka vandenuko ir pradejo gimdyma,o man pries gala slapo daznai kelnaites...geriau nuvaziuok pasitikrink.

    Juljana

  7. 0

    man su pirmu nestumu buvo viskas idealu jokiu pamaudimu jokiu skausmeliu nu kaip nesilaukciau jausdavausi,antras va nestumas tai kaip diena ir naktis skiresi nuo pirmojo,ryt man jau y ligonine,o del kad slapios kelnaites,tai normalu po truputi nubegineja vandenys,man taspats taip buvo ir paklausem ginekologes sake viskas gerai nepergyvenkit,ir as kiek skaiciau kiek teko girdeti taip turi buti matyt gal ne visom,mums yra taip:)

    gintarevilte