• 15ats.

    Kaip issimiegate nestumo metu?

    Sveikos mamytes :) norejau paklausti gal turite kokiu patarimu kaip geriau issimiegoti naktim nes visiskai neberandu patogios pozos ... ant nugaros dusinasonai paskaustanet atsikeliu o apsivers ojjjjj,,, kiek prireikia jegu zodziu kaip koks kolduniukas :) esu su 30 savaiteliu ir negaliu sakyt kad tureciau dideli svori na kaip nedidelis 66kg zodziu 10 kg nuo pastojimo tai va gal galit pasidalint kaip jusunaktys?

    RrrrrrNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kaip nerangus lokiukas jaučiuos, o tinkama poza atradus isitaisyt taip pat ja neilgai pasidžiaugiu,
    Dažnai prabudina poreikis į wc suvaikščiot ,nors beveik nieko, o "spauduliukas" tokio noro ,lyg tuoj sprogtai...,Dar ir lėliukas pasispardidamas isigeidžia pabendraut, tai paglostai...Ar dar rėmuo nuo vartymosi pakylą skranduką pajudinus vėl pažadina...
    Poto vėl, kol isitaisai, kol užmiegi ...
    Žodžiu kaip spirgas ant keptuvės....visą naktį..

    Anonimas

  2. 2

    miegas jau ne toks kaip pries nestuma,bet viskas juk atsistato y sava vezias tik tereikia palaukti 9 menesius:)

    gabija1

  3. 2
  4. 1

    pagalve tarp koju,o aplink kakla dedavausi maitinimosi pagalve ji man lb patogi budavo

    sandi

  5. 1

    Kiek prisimenu budavo sunkoka issimiegoti, pastoviai vartydavausi, nes budavo nepatogu, sonus durdavo. O budavo taip, kad net beveik sedomis ant nugaros miegodavau.

    ZivileN

  6. 1

    dažnai prabusdavau.. Tai stengiausi prieš miegą medaus užvalgyt, melisų arbatos..

    Auksare

  7. 1

    As tai niekaip negaledavau miegoti, tik ant kairio sono, ant desinio man gydytojai nepatare del inksto sutrikimo...
    Ipratau ir nieko...ryte patogu budavo issiridenti :)

    rakija

  8. 1

    As irgi turiu problemu su miegu, nerandu tinkamos pozos, tai ir vartausi lovoj kaip meskute, kol uzmiegu :) dazniausiai kisu tarp koju kaldra :D

    ediluk32

  9. 1

    sunkiai miegu:) nors nera labai jau didelis nestumas 28 savaite,bet labai sunkiai uzmiegu ir keliuosi labai anksti. taip pat pagalve tarp koju:) arba ant vyro uzmetu,kad buciau siek tiek prasketus kojas:D:)

    burbule19

  10. 1

    na man ryt jau y ligonine,nors baime didele,bet ir dziaugsmas jo bent galesiu atsigulti patogiai,nei dusins nei skaudes:)) as pasikeliu pagalve auksciau po galva ,dar kita didesne apsikabinu siektiek apsizeriu ir ant kairio sono,man taip geriausia,ant nugaros net nekalbu nes dusina nerealiai:)ir seip rekomenduoja ant kairiojo sono geriausiai gulet nes kraujo apytaka geresne.

    gintarevilte