• 5ats.

    kodel mano mazylis nors ir atsirusta lb gausia atplilineja kai pamaitinu sawo pienu..o kai pawalgo misinuko neatpilineja..arba lb mazai..?

    saulyte6VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Kai žinda kūtinę , greičiausiai nelabai patogiai ja apžioja, ir prisigaudo daugiau oro traukdamas pienuką iš jos. reiktų pabandyt kitą maitinimo padėtį,arba leist truputi pasiilsint traukti pienuką leidžiant atsikvėpti,ar žindimo metu truputi pirštu mygtelėjus ties spenelių išleist patekusi oriuką.
    O iš buteliko maitinamas, oro prisigaudo kur kas mažiau,nes ir jum parogiau stebėt maitinimo procesą,jį valdyti,bei buteliuko papsiukai pagaminti taip kad mažylis neprisigaudytų oro.

    Anonimas

  2. 1

    pritarsiu Millenai zindymo metu is kruties vaikas prigaudo oro todel atpilineja,nes kaip as maitinau krutimi priesingai niekada neatpildavo,o is buteliuko geria ir neatpila nes nera oro.

    Rakolina

  3. 1

    mano seses vaikui taip buvo ,tiesiog viska ta paty atpildavo ka isgerdavo to piieno,o misinuko neatpildavo taip ,tai perejo ant misinuko....net gyd rekomendavo

    Anonimas

  4. 0

    mano irgi labai atpylinejo kaip pati maitinau,po to sugalvojau kad reikia pabandyti is buteliuko savo pienuka duoti,bet buvo tas pats,veliau kaip daviau misinuka jo neatpildavo taip kaip mano pieno,tai as irgi likau nesupratus kas cia buvo.

    Panther

  5. 0

    bet tiek misinuku tiek sawo pienu maitinu is buteliuko.

    saulyte6