• 7ats.

    Gal kuri susidurete su panasia situacija? turiu angliska HSBC kortele, ar galima is jos nusiimti pinigus lietuvos bankuose ar bankomatuose, ar reikia pranesti bankui kad esu isvykus ir noriu nusiimti pinigus kitoje salyje?

    xinesaxKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Pritariu Sandi,jog pranesti tikrai nereikia ir vyras nusiiminejo pinigus lietuvoje niekam nepraneses ir kortele nebuvo uzblokuota.

    Bosiene

  2. 1

    lloydas nepraso niekada pranest,nei kur vyksti nei kada,turiu silber accaunta

    sandi

  3. 1

    Isvykstant i kita sali , nesvarbu kokiam esi banke barclays ar kokiam kitam , privalai pranesti kad nuo tada iki tada isvyksti is salies , ir bus naudojamasi sia kortele lietuvoje . Kitu atveju jei nepranesi , nusiimsi karta , du kartus pinigus ir bus kortele uzblokuota.

    Mazute

  4. 1

    kaip tik siam bamkui reikia pranesti i kokia sali vyksti,ir kuriam laikotarpiui,pinigus leidzia nusiimt,mokestis priklauso nuo sask.tipo gali kokiu 2% nuo nusiimtos sumos,nedaug

    sandi

  5. 1

    eina,bet turi but visa parasyta. ir nuiims vienu emiimu is bankomato iki 10 svaru,pas mane tokia pat koretle.

    burbule19

  6. 1

    Ant korteles vargu ar bus parasyta.Siulyciau nueit i banka ir pasiklaust,nes pas mane Lloyds tsb ir neleidzia nusiiminet pinigu kitose salyse,o pas vyra halifax gali nusiimt,o tas didelis mokestis iseina 2-3svarai ziurint pagal kursa.

    Bosiene

  7. 1

    ant korteles turi buti parasyta visa jei yra tada taip taciau ima dideli mokesti uz sia paslauga ir pasiimant pinigus lietuvoij gausi mazesniu kursu

    metai