• 29ats.

    pilvo dydis nėštumo metu. Didelis ar mažas buvo/yra jūsų pilvas nėštumo metu? Kodėl vienų pilvas buvo/yra didelis, kitų - mažas?

    Nuo ko tai priklauso: nuo vartojamo maisto, nuo kūdikio didumo, nuo moters sudėjimo ar dar nuo ko kito? Mano pvz nedidelis, nors jau greit ir gimdyt reikės.

    svarainėFiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mano buvo netoks ir didelis bet neismazuju kokiu buna,priklauso dydis nuo vadenu kiekio,nuo vaiko dydzio,kitakart mazesnis pilvelis nesioja didesni vaikeli negu tas didelis nes ten buna daug vandenu o vaikiukas mazas...

    Anonimas

  2. 4

    kiekvienai skirtingai,nuo organizmo priklauso.Mano nedidelis buvo,gime3.4

    sandi

  3. 4

    http://www.mamanija.lt/klausimai/12075/kaip-manote-nuo-ko-priklauso

    Kodėl nėščiosios pilvas didėja? - Dėl vaisiaus augimo, gimdos didėjimo bei vaisiaus vandenų.

    Jolka123

  4. 3

    pas mane pilvo net nesimate :) mano mazyle svere tik 2900g,ir per nestuma nebuvo didelio apetito,buvo daug finines veiklos.

    gabija1

  5. 3

    nuo vaiko dydzio ,nuovandenu kiekio ,ir aisku nuo sudejimo kuno kazkiek priklauso kaip pilvas atrodys

    Anonimas

  6. 3

    as pati sveriau 58 o kai laukiaus sveriau 83kazkur :D tai pilvukas nemazas tikrai buvo is tu didziuju:)

    lover19

  7. 2

    dabar paskutini menesi tai namazas jau bet ankstesniais menesiais nepasakyciau kad labai didelis buvo - didejo proporcingai, isryskejo jau 3 menesi, svoris augo irgi gana pastoviai be staigiu suoliu. pati esu nedidelio ugio tai gal ir tas pilvukas atrodo didesnis, aukstoms mamytems kitaip gali atrodyt :)

    arcita

  8. 2

    cia nepasakysi del ko vienu didelis , o kitu mazas, tiesa slypi kazkur anapus ... ;D
    Mano pilvas buwo labai mazas ir pasirode tik 5-6men. , ir tai kai tik pasirode tai tik as jy matydawau, nes kiti sakydawo kad atrodo kad daug prisirengus ar pavalgius :) o leliukas gime normalaus ugio 53cm :)
    o stai mano pusesere jau kai buwo 4men tai turejo normalu , galima sakyti didoka pilva , aiskiai jau matesi kad nescia o nepriwalgius :D taip kad nezinia kodel vieniems vienaip o kitiems kitaip..

    Pingvin

  9. 2

    Pas mane pilvukas nebuvo labai didelis, tik smailus toks visas atrode :) Niekas nesitikejo, kad toki dideli leliu pagimdysiu is tokio pilvo, visi kas pamato mazyle tik ir sako kur cia pas mane tokia didele tilpo :)) Svorio ne per daugiausiai priaugau - 12kg. Tad gal sakyciau nuo priaugto svorio labiausiai priklauso.

    Eglone

  10. 2

    mano buvo didžiulis ir labai greit pasimatė. Esu smulkutė, nelabai kur papildomai svorio priaugau, tik pilvukas didėjo, tai įspūdingai atrodžiau :)

    Nojukas