• 8ats.

    mazai pieno,o kudikis nenori imt buteliuko,kaip pamaitint kudiki?

    neuztenka mano pieno,noriu 1kart maitinti savo pieno kita misinuku,bet vaikas visiskai nenori valgyti is buteliuko,prisiverkusiai duodu kruti nuramint,iskart uzmiega nepavalgiusi,nes ten tuscia. kaip pripratinti prie buteliuko,kad vaikas pavalgytu.

    JuljanaPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pagal mamos krūtinės formą gaminami Tomme Tipe spec. buteliukai su žinduku naturalios krūt. formos.
    gal tiks.

    Anonimas

  2. 1

    Dazniau glauskit mazyli prie kruties ir pienelio ims gamintis daugiau.Beje skysciu ir reikia gerti nemazai,bei skatinanciu pienelio atsigaminima arbatyciu.

    pavasarinuke

  3. 1

    gal taip atrodo kad tuscia,jai paspaudus nebega tai nereiskia kad mazai jo,vaikutis istraukia kiek reikia,daugiau duok kruti ir pienas daugiau gaminsis

    Aksana

  4. 1

    tau atrodo kad krutine tuscia o istikruju gal dukryte kai traukia tai jai bega pienelis :) tad dazniau duok krutine ir atsiras pienelio, arba kaip mamytes sake apsisarvuok kantrybe ir bandyk ivairiu buteliuku gal kuris patiks :)

    loretike1

  5. 1

    Kaip Rakolina sakė,teks apsišarvuoti kantrybe.Na man tokių problemų nekilo.Mes taip pat naudojom avent buteliukus ir iš pirmo karto iš jų gėrė.Buvo kad dar maitinau,o reikėjo pas daktarus į Kauną,tai buvau pasidariusi maistelio ir daviau mieste.Ir šiaip jei kur važiuodavau ir žinodavau,kad nebus kur pamaitinti veždavausi buteliuką su maistu.Ir geriau būdavo,prisirinkdavo MP,nes jau buvo apmažėję.

    aidaS

  6. 1

    teks apsisarvuoti kantrybe ir toliau pratinti tada prie buteliuko,o gal neima buteliuko nes ant buteliuko soskyte jam nepatogios formos?
    Nes mes anudojam avent buteliukus,ima kuo puikiausiai mieliau buteliuka,papuka i ji greita ismaine!O bandem su kitokia forma duodi buteliuka neime nei pro kur.Pabandykit dar paieskoti vaikui tinkamiausio varianto.

    Rakolina

  7. 0

    aciu uz patarimus,buteliuku Avent ir soskes visiskai neima kaip ir Nuk. o Canpol babies siek tiek bando imti bet su ryksmu,prie kruties daznai laikau nes tik kruti ir ima kas 1 valanda,suzinojau,kad mazai pieno kai jinai valge neramiai paejau nusitraukiau ir pamaciau,kad beveik nieko ner pora lasu. na bandysim kaip priprast prie buteliuko

    Juljana

  8. 0

    girdyti su sauksteliu, mano vyras taip darydavo kol as paskaitose budavau. o dar geriau gerti daug skysciu ir labai daznai glausti kudiki prie kruties, nesinervinti ir manau kad pienuko padauges

    padraika