• 38ats.

    Kaip kreipiates i tevus (jus ar tu)?Kaip jusu vaikai kreipiasi /noretumete,kad kreiputi i jus?:)

    as kreipiuosi tu..taip pat noreciau,kad ir mano vaikai taip kreiptusi..man keista,kaip kiti sako tevam "jus" ,nes neipratus..sako taip isreiskia jiem pagarba..

    FantazijaŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    I tevus visada kreipiausi "Tu". "Jus" skamba pernelyg "oficialiai"... :) Noreciau kad mano vaikas/vaikai taip pat i mane kreiptusi "Tu" :)

    Yuki

  2. 2

    as kreipiuosi tu, tikiuosi i mane vaikas irgi kreipsis tu.

    tikmama

  3. 2

    i mama kreipiuosi tu, ir noreciau kad mano vaikai taip kreiptusi, nes jus man kaskaip keistai skamba. juk seimos nariai patys artimiausi žmonės ir nėra čia ko varžytis

    IlonaP

  4. 2

    Kreipiuosi tu, vaikas irgi taip kreipiasi į mus. Pas mus gyvena kaimynė, kurios vaikai vadina juos "jūs", tai man taip keistai skamba, kaip kad su svetimais bendrautų.

    iinnggaa

  5. 2

    Visada sakau ''tu'' mamai,man kažkaip svetimai atrodo tas žodis''jūs''.Pati taip pat norėčiau,kad mano dukrytė man sakytų ''tu'':))

    vitalijus

  6. 2
  7. 2

    Kreipiuosi i mama tu. Noreciau, kad ir mano vaikai tik tu i mane kreiptusi.

    Imbiere

  8. 2

    i savo teveli ir mamyte kreipiuosi tu,o vyras i savo tevus kreipiasi Jus man jaukiau kai su tevais bendraujama zodzio tu pagalba,Jus tai man jau susvetimejimas.

    barskute

  9. 2

    As kreipiuosi i savo mama-tu,Vyras i savo mama kreipiasi -jus.
    O noreciau kad dukra i mane kreiptusi -tu.Tada bent jau nesijaucia bendravimo barjiero.Zinoma kreipinys jus labai kulturinga ir grazu,bet man manoniau kad dukra nebutu suvarzyta,jaustusi laisvai bendraudama su manim,ir kreiptusi tu:)

    Rakolina

  10. 2

    Manes mama kazkada klause, kodel i ja kreipiuosi TU, isgirdusi kaip drauges dukra savo mama vadina JUS. Sakau - mama, ar tu man svetimas zmogus, kad i tave kreipciaus Jus? Jai patiko tas atsakymas... Pagarba cia niekuo deta, gerbiu mama ir toliau sekmingai TUjinu :)

    Vita_321