• 10ats.

    ar ilgai trunka vaiko neramumas dygstant dantukam

    turim 4 dantukus, suprantu kad visiem vaikam skirtingai bet kaip buvo jum? pieniniu dantuku yra 20 tai ar vaikelio buvimas neramiu ir pvz. kelimasis nakti n kartu trunka tiek kiek reik laiko 20 dantuku uzaugt ar tai buna tik pirmiem kalantis o poto gal jau vaikai pripranta prie to?

    ritalijaKūdikio raida ir vystymasisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Mums kol prasikalė krūminukai vaikas kankinosi beveik 3 mėnesius. Ilgas procesas tų dantukų kalimosi.

    iinnggaa

  2. 1

    pasmums dykstant dantukui ar negaluojant tik pupa keliasi n kartu,buna kad ir trmperatura pakyla

    sandi

  3. 1

    maniskei 10 men turim du dantukus, lenda trecias, apacioj, virsus visas baltas/ Kandziojas, nervinga. Diena lengviau kazkaip praeina, o nakti ir dejuoja ir kelias ir muistos, taip vargstam nuo 5.5 men.

    rasarockina

  4. 1

    priklauso nuo vaiko :) bet dazniausiai kol isdyksta dantukas

    loretike1

  5. 1

    mums 1,6 men,tai kai pradejo nuo pirmo dantuko neramiai miegoti,tai iki dabar 5 kart per nakti keliuosi,bet dabar kai pasipile pilna burna dykstanciu.

    ingrida2009

  6. 1

    mano mazyle tai tai kaip tik dygsta naujas dantukas tai visada buna nerami ,diena dar nieko buna o nakti tai keliasi ,sunkiausia naktis buvo kai kruminiai ir iltiniai dantukai dygo.

    lina38

  7. 1

    visi vaikai skirtingi mano pirmas lengviau praejo sita etapa, va antras laukiu kol prasikals jau pusantro men duodu nakciai hemopatinius vaistukus o diena patepu tepaliuku. gali buti ir taip kol visi 20 isaugs tol ir bus visko gali net ir suviduriuoti ir temperatura truputi pakilti

    metai

  8. 1

    kai dygsta dantukas tai pries jam issikalant kokias 3 dieneles mano maziukui budavo prastai, bemieges naktys, riksmai... ir apetitas suprastejes. truputi gelbedavo vibrukol zvakutes pries miega ikisant. :) sekmes laukiant dantuku!

    dellta

  9. 1

    mes turim 7 dantukus bet kaip prasidejo neramumai 5 menesiu taip dar nesibaige nirs jau mums metukai.

    wiktoriuke

  10. 0

    mano sunelis tai ramiai pernese dantuku dygima. tik pora kartu pakilo temperatura iki 39 pora dienu laikesi. o zirzliukas nebuvo

    padraika