• 29ats.

    ar pazistate tokiu zmoniu kurie akivaizdziai pastoviai meluoja ir zinote,kad tai tikrai netiasa?kaip i tai reaguojate? gincijates iki paskutinio ar tiesiog "praleidziate pro ausis"?

    FantazijaSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Iš karto stengiuos pertraukti jei esu tikra kad tai melas, ir tiesisiai šviesiai pasakau man neidomu,tokių briedų klausytis, arba tyčia dar patylių,pasiklausau kaip toli nukeliaus tos sapalionės, o poto ramiai paklausiu na ir kas iš to ? Ko tikėjais ? Kodėl meluoji ?
    jei tikrai melavo žmogus sutrinka ..
    Ir aiškiai suvokia ,kad apsimovė nepatikliam pakliuvęs į savus spąstus.
    Turiu tokią vieną pažįstamą ,keisčiausiai yra tas, kad profesija kurią dirba moko pagarbos, ( ji Mokytoja ), o meluoja, tiesiog taip ir ant kiekvieno žingsnio ,jog imu manyt negi tai,nepagydoma liga .

    Anonimas

  2. 2

    Su tokiais stengiuosi iš viso nebendrauti.Labai nemėgstu melagių ir šiaip apsimetančių kaži kuo,nors iš tikrųjų taip nėra.

    vitalijus

  3. 2

    Tiesa sakant nelabai klausausi:)

    Lafe

  4. 2

    Taip, pažįstu ir deja ne vieną :( . Kadangi tai nėra labai artimi žmonės, tai niekada nesiveliu į diskusijas, apsimetu neva patikėjau. Bet stengiuosi kuo mažiau susitikti su tokiais žmonėmis, nes melagiai paprastai būna labai plepūs, tad kad didžiulė tikimybė išgirsti pletkų apie save po susitikimo su tokiu žmogumi.

    bum

  5. 2

    senaj pazystu toki zmogu nors ir zinau kad meluoja nieko nesakau

    Laimaxxx

  6. 2

    Pazistu,bet nesiginciju,geriau patylesiu,nes tai bus i nauda

    ruta26

  7. 2

    Duodu durniui kelia - visvien jo neras :)

    Eglone

  8. 2

    pasijuokiu ir tiek, pradzioj ima pyktis...o po to ..nebekreipiu demesio

    rakija

  9. 2

    Yra tokiu,bet su laiku tiesiog imi i tai nebereguoti ir viskas,bet siaip as megeja pasigyncioti,jai zinau kad tai netiesa,o kartais tiesiog praleidziu pro ausis,nes matau kad vistiek bus bereikalingas konfliktas.

    Rakolina

  10. 2

    yra tokiu zmoniu kurie apsigime melagiai tai su tokiais ir net i diskusija nesileidziu

    sandi