Atsakymai

  1. 2

    Nemegau mankstos iki nestumo, tai ir besilaukdama jos nedariau. Bet labai daug vaiksciojau, namuose po remontu tvarkiausi, keliavom su vyru nemazai, tai judejimo uzteko.
    O kursus lankiau: besilaukiancioms seimoms ir zindymo. Is tu kursu labai praverte vaiko migdymas, nesiojimas, maudymas, bambytes prieziura ir, zinoma, zindymas. O gydytojai netgi patys pripazista, kad dabar mamytes zino daugiau uz juos. Ir tai tikrai pasitvirtino mano praktikoje. Be to, zinant kas geriausia vaikui ir tau, drasiau jautiesi ir gimdymo namuose.
    Jei tik yra laiko ir noro, patarciau lankyti kursus, nes ten, kaip ir mamanijoj, daug puikiu mamyciu, su kuriomis galima pabendrauti, taip pat sioks toks prasiblaskymas nuo kasdienybes ir, zinoma, naudingas ziniu igyjimas.

    Ausra

  2. 2

    As kazkaip jokiu pamokeliu nelankiau, bet labai daug literaturos apie nestuma skaiciau, tai namie visokiu pratimu darydavau, o gimdyti ismokau jau tik gimdykloje ir viskas buvo gerai, nesijauciau kazko praradusi, nesilankydama jokiose pamokelese. Galu gale joms netgi laiko neturejau, nes daug dirbau pries iseidama i dekretines.

    Agne

  3. 2

    vis ruosiausi ruosiausi kursams, bet taip ir neprisiruosiau :)... o taip tai daug vaiksciojau, namie tvarkinejausi, valgyti gaminau, tai kazkaip tuo paciu ir pasimankstindavau, nieko specialaus nedariau :)

    Ausrute

  4. 2

    O as galvoju reik daktaru klausyt ka sako ir vykdyti ir viskas bus gerai.

    austeja0809

  5. 2

    As nesimankstinau, bet pamokelese dalyvavau, nors ir antrame nestume. JOs tikrai pravercia ir patarciau kiekvienai besilaukianciai mamytei apsilankyti. Dar geriau jei tetis mamyte palaikys, nes ten labai gerai papasakoja kkuo seimoje turetu padeti ir teveliai:)

    jurgitux

  6. 2

    Turejau dvd nestukiu aerobikos ir jogos uzsiemimu,tai pasimankstindavau,pora,trejeta kartu i savaite.
    O pamokeliu nelankydavau.Irgi turejau dokumentini filma apie gimdyma,tad karta paziurejau,kad zinociau kaip ten viskas vyksta...

    rimrem

  7. 1

    lankiau tik pamokeles apie gimdyma, vaiko prieziura..labai patiko, jokiu mankstu nedariau

    mysteryy

  8. 1
  9. 0

    as kazkaip nelankiau, nei noro buvo, nei jegu... o kadangi daug teoriniu ziniu buvau pasisemusi, tad nesijauciau, kad kazka labai vertingo prarasciau.

    Juoja