• 14ats.

    ar neturite problemu su soskyte..mano mazasis labai mosikuojasi rankomir ta tiute tik idejus isimusa sau is burnos o tada iskarto dudos prasideda..taip atrodo pasidek visa diena kede prie lovytes ir kaisiok ta tute..o jug rsnku vaikui nesurisi:(...

    saulyte6VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    As tai vysciau savo mazyli kol buvo maziukas ir tada jis pailsedavo ir mes miegodavom:)

    Lafe

  3. 2

    anksciau kaskart issilupdavo netycia, kai mojuodavo rankom, siaip nelabai megejas jis soskes, tai labai del to nerekdavo - rekdavo del pilvo, o cia soskes bejeges :).. o dabar tiesiog ciupinedamasis issitraukia uz lankelio, arba pirsta uzkises uz plastikinio paduko, paskui bando atgal isikist ir nepataiko ta dalim kuria reikia :) dabar vietoj soskes, kai neskauda pilvo, geriau belekoks zaisliukas - ir rankos uzimtos ir burna..

    Anonimas

  4. 2

    maniskis ir neiskart gerai ismoko paimti tiute, kol maitinau isvis ispjaudavo. apsiginklavau kantrybe ir idejus i burnyte po truputi su pirstu pabarskindavau kol prikasdavo su dantenikemis.

    wiktoriuke

  5. 1

    Pradzioj ir mums taip buvo. veliau ismokom :)

    lip2kas

  6. 1
  7. 1

    maniske taip irgi dare ir daro .db jaigu idedu ciunkina ir greit isiema ja.taip ir nepripranta niekaip prie jos...tai ir neduodu.gerai ir be jos:)

    indraya

  8. 1

    maniskis irgi daznai isspjauna ar pats issiema ir ismeta :D duoda tik tada kaip neramus buna jei ima :)

    lover19

  9. 1

    oj buna ir daznai :) juokingas tas vaizdelis man :)

    kvapni_feja

  10. 1

    mums buvo kai buvo vos keliu dienu iki men kaskur ta beda

    Anonimas