• 9ats.

    bandau atpratinti dukra nuo buteliuko,jai 2 metai,diena neblogai,pageria is puoduko,kartais praso siaudelio.tik beda ta,kad del to pradejo maziau gerti skysciu,kai buteliuka gere,tai per para apie 5-6 isgerdavo,o daba kai atprantam,tai is puoduko pora gurksniu ir viskas..ar prades daugiau ju gerti,kai apsipras su puodukais?ir prie viso to,ar nepakenks vaikui tokiam gazuotas mineralinis?

    axom2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Gazuoti gerimai negerai suaugusiuju organizmui, tai ka kalbeti apie vaiko organizma. Tikrai nepatartina.

    Yuki

  2. 2

    gazuoti net suaugusiems nera gerai, tai vaikam tuo labiau.

    mylime

  3. 2

    Na gazuotu is vis reiktu vaikui neduoti,geriau palaikykit atsukta,kad gazas nugaruotu ir tada duokit gerti.O del puodelio,tai kiek nori,tiek lai geria,maziau gers,maziau sysios,buteliukas matyt jai labiau kaip nusiraminimas.Paskiau daugiau gers ir is puodelio.

    pavasarinuke

  4. 2

    turim puoduka su snapeliu ir gertuve,bet cia tas pats kas su puoduku.
    jai geriausias buteliukas..

    axom

  5. 1

    Gazuoto mineralinio geriau nereikia vaikui.As pati negeriu gazuotu gerimu,tik per sventes nusiperku kokio limonado.Dukryte ragavo vaikisko sampano,jai nepatiko.

    grirute

  6. 1

    gazuoto mineralinio net susaugusiems nepatartina gerti, tai kam vaikui?as jokiu brubuliuku stengiuosi negerti pati ir vaikui nesiulau.jei vaikas mazai gera, vadinas nenori. as pastebejau su saviske tai, kol duodavau sultis isgerdavo per para daugiau nei du litrus ju, kai pakeiciau virintu vandeniu,geria tik, kai tikrai nori gerti, nekisa per prievarta. tad ,manau,kiek nores tiek pagers. manajai 1m8men tai is puodelio irgi geria, bet buteliuko dar neatsisake,ypac misini pries miega dar geria buteliuke,na ir kaip minejau vandeni.

    bantukas

  7. 1

    Su puodeliais sugalvojome tokį žaidimą - pasiimame mažyčius puodelius, arbatinuką nedidelį ir kartu su vaikučiu skanaujame mūsų pagamintos arbatėlės, medučio įsidedame.

    Labai svarbu blogstant orams, daugėjant virusiukų visokių, kad vaikiukas kuo daugiau gertų skysčių. Tada ir mažiau serga, ir sveiksta greičiau...

    Kriskros

  8. 1

    Manau vaikui reikia apsiprasti su puoduku kai apsipras viskas susitvarkis,o del mineralinio nemanau kad pakenks. Mano drauges jau duoda atsigerti mineralinio 1.6metu maziukams.

    Lafe

  9. 1

    o kodel nebandot gertuviu? juk visokiausiu yra ir su siaudeliais ir be ju, gal vaikui patiks ir nebenores buteliuko

    Adri