• 6ats.

    klausimas mamoms kurios buvote polsinese kelionese ( ten kur silta).kokia tai buvo salis.kokia buvo keliones kaina,ir ar kaina atitiko viesbucio kokybe maista ir.t.t?

    saulyte6LaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mes su vyru buvome Egipte dar 2004, tad gyvenome 4 zvaigzduciu viesbutyje.. buvo kosmaras neikas man neatitiko ir nesvara ir aplamai.. kainavo dviem apie 4000. Net 4 kartus buvom JAV tai galiam labai pigiai ir kokybiskai poilsiau pvz Nevadoje (tik ne paciam LasVegase, bet netoli)viesbuti 4 zvaigzduciu galima gaut uz $20, masina parai kainuos $30, o maistas kokiam Mcdonalde $10.. Na taip kokiam Niujorke viskas dvigubinsis ar net trigubinsis bet ten nera i ka ir ziuret o Florida, Nevada, Kalifornija, Arizona, Teksas labai grazu, idomu, silta.. ir pigu.. o svarbiausia svaru ir saugu

    vejune

  2. 1

    na, teko buti Tenerifeje, Alanijoje, Turunce ( netoli marmario), Hurgadoj, Sarm el seiche, Kroatijoje, Rode...
    Rode labai patiko, maistas nepakartojamas, viesbutis buvo 4zv ir manau jas atitiko, tvarke, viskas veike, grazus vaizdas pro langus, super baseinai ir taip toliau...pacios salos senamiestis nuostabus, turistus myli.
    Egipte buvau 2 ir 5 zvaigzdutese, hurgadoj 2 zv, seiche 5zvaigzdes. Na, dvi zv 2 ir atitiko, penkioms iki penkiu truko, nors viesbutis labai didelis ir grazus, nuostabus koraliniai rifai, gerai tvarke kambarius, visada atnesdavo vandens ir pan, bet maitinimas nelabai ( o vyras dar ir apsinuodijo), bare pasibaige tonikas, tokiu dalyku manau neturi pasitaikyti...tiesa sakant, dvieju zv viesbutyje man maitinimas buvo dar geresnis ir skanesnis. Pati salis pradzioj varo soka, o po to pradeda patikti:)
    I Turkija tai nezianu ar dar vaziuosiu abu kartus likau nusivylusi maistu, poziuriu i turista, o tuo labiau patinka pamatyti kazka naujo...Siaip visada vykdavau vasara, tai labai silta, saunu maudytis...
    Tenerife jega, labai tinka vykti su vaikais, ramu, skanu, grazu. Teides ugnikalnis vien ko vertas, nuostabus loro parkas, uolos...Buvau 3 zv viezbutyje, buvo superine programa vakarais ( niekur tokios nebuvo), kiekviena vakara atvaziuodavo profesionalus iliuzionistai, akrobatai ar sokejai, papugu sou buvo daug juokingesnis ir idomesnis nei paciam loro parke...gerimai i viskas iskaiciuota iejo labai ivairus ( nuo putojancio vyno iki ivairiausiu pinacoladu ir taip toliau, skanus alus)

    rakija

  3. 1

    Geriausias servisas, skaniausias maistas ir santykinai nedidelė kaina Turkijoj. Esu buvus Egipte, Tunise, Kretoj ir Bulgarijoj. Brangiausia Kretoj, Bulgarijoj neskanu ir prastas servisas, viską atperka nuostabi jūra ir puikus platus paplūdimys.
    Neblogai ir Egipte, maistas skanus.

    marcipana

  4. 1

    tik dabar perskaiciau ka parasiau. Nusisnekejau, kainavo netoli 3400 lt uz abu :)

    kvapni_feja

  5. 1

    pries pora metu buvau Turkijoje (Marmaris). viesbutis berods buvo 4 zvaigzduciu, viskas iskaiciuota (pusryciai, pietus, vakariene) 7 dienoms vienam zmogui isejo apie 900 plius minus... viesbutis netoli juros, vaizdai is kambario nepakartojami, bet pats aptarnavimas, kambariu tvarkos palaikymas ir maistas buvo siaip sau. be to, nedidele teritorija prie viesbucio ir tvarkos didelis trukumas. na, bet kaina mazdaug atitiko ir negaliu labai skustis. svarbiausia geri ispudziai ir nuotykiai ;)
    pries 3 metus buvom Egipte (Hurgada). 10 dienu vienam zmogui isejo mazdaug 1100 Lt plius minus, taip pat viskas iskaiciuota. viesbutis nerealus, teritorija labai didele ir priziureta, personalas puikus, aptarnavimas profesionalus, kambariai tvarkomi kelis kart per diena, maistas ivairus ir skanus. zodziu buvo liuks, jauciausi kaip princese :)) tiek pinigu buvo verta, pateisino lukescius su kaupu.
    kiek seniau dar buvau Kretoje. tikslios kainos nepasakysiu, nes nebepamenu (bet brangiau nei Egipte ir Turkijoje), bet taip pat labai buvo geri atsiliepimai, neturejau prie ko prikibti.

    romantike

  6. 1

    Paskutiniu metu buvome turkijoje - alanijoje. Mum su vyru kainavo netoli 4tukst litu 10 dienu, su pusryciais ir vakariene.. Gyvenome 4 zvaigduziu viesbutyje. Tai viesbucio interjeras tikrai neatitiko tu zvaigzduciu( kambariai prasmirde kazkokiais rukalais, duso kabina praklerus, prastai kambarius tvarke ir kt niuansai. Is teigiamos puses, buvo nuostabus vaizdas is kambario, prie pat jura, salia centras. Maistas toks per viduri, pritaikytas europietiskiems skrandziams :)

    kvapni_feja