• 29ats.

    Kiek dabar pinigeliu det i vokeli draugams vestuviu proga?;)

    Mamytes, patarkit, kiek mazdaug pinigeliu det...tokiais laikais kalnu neturim, bet kad ir neapsijuoktumem...gal kas neseniai vestuvese dalyvavot ir su tuo susiduret;))labai dekoju:))

    raimoskyteVestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    manau ce nuo jusu priklauso, seip manau 200-300 simtu uztenka..

    kristale

  2. 5

    Mes irgi pernai tuokemes.Gavom ivairiai.Mums buvo svarbiausia,kad mylimi zmones dziaugtusi musu laime kartu su mumis.Ir tikrai ne tokios minties nebuvo,kad sveciai turetu susimoket uz pietus.
    Ypac tokiais laikais,manau,niekas nieko nepasakys,kad ir 100lt padovanosit.Juk dovanotam arkliui i dantis neziurima;))
    Linksmos sventes;)

    rimrem

  3. 4
  4. 4

    As ir manau kad reiktu vertinti pagal savo galimybes, ar gali duoti 100lt ar 500lt. O i vestuves kviecia gi ne tam kad saskaita apsimoketumei, o tikriausiai kad artimas zmogutis esi.

    jurgitux

  5. 4

    Mes vasara buvom dvejose vestuvese, tai dejom 400 lt (vyro sesers vestuves) ir 500 lt (pusesers), nes zinojom, kad ten jie restorane uz mus sumokejo po 200 lt, tai nepatogu buvo duoti per mazai, kad jiems nieko neliktu kaip dovana.

    dianela

  6. 4

    Mes su vyru buvom vestuvese pries 3metus tai i vokeli dejom 200lt na tai buvo mano pusseseres vestuves,na o vyro brolis buvo praita savaitgali draugo vestuvese tai ir dejo i vokeli 200lt,taip kad nezinau ar cia daug ar mazai.

    Egle

  7. 3

    Agne, norėjau paklausti, jūs visada taip dovanojate viešbučio numerio raktelius visiems jaunavedžiams? Pagal tavo parašymą taip supratau? O jeigu jie jau turi savų planų kur ir kaip ką daryti? Na nebent sutarę būnat. Bet tada tai jau nebus siurprizas, o ir numeriai visokio brangumo yra?:))

    elegancija

  8. 3

    Suprantama, kai labai artimi žmonės deda daugiau pinigų. Bet nereikia pamiršti, kad tam tikros šventės vis tik yra graduojamos nuo paprastų iki rimtų: nuo vaikų šventės iki vestuvių. Todėl ir pinigų sumos turėtų būti skirstomos didėjančia tvarka. Juk po vestuvių vis tiek skaičiuojami pinigai, ir labai dažnai galima išgirsti pasakant, kad "vestuvės atsipirko". Bet aš nesutikčiau su ta nuomone, kad pinigų sumą reikia vertinti pagal laiką, buvimą vestuvėse. Juk jeigu sveikini žmogų, tai nuoširdžiai ir pagal savo finansines išgales, o ne tiek, kiek gali suvalgyti ir laiko prasme pabūti.

    elegancija

  9. 3

    Manau, dar priklauso nuo to kieno vestuves, jei artimu zmoniu, sesiu, broliu ir pan, tai daugiau reiketu. O jei tolimesni draugai - tai maziau. Praeita vasara per musu vestuves, tai daugiausiai gavom po 200lt. Aisku, mociutes, kriksto tevai ir kiti artimesni =mones daugiau dejo, iki 500lt.

    Indruke

  10. 3

    na, aš tai draugų vestuvėms dėjau 100 Lt...kažkaip pagalvojau, kad ir dovana turbūt panašiai kainuotų ir,kad užteks...
    :)

    Lolita