• 35ats.

    Ar jūsų vaikučiai yra absoliučiai "šypsenėlės",kurie visada puikios nuotaikos ir besišypsantys,ar iš tų rimtuolių,kurie veltui šypsenų nedalina?:)

    kažkaip maniau kad mano mažius šypsniukas,kol atėjo į mūsų darželio grupę naujas berniukas,aboliuti šypsenėlė,ir aukletojos taip sako,visada jis geros nuotaikos,nuolat juokiasi,neverkia paliekamas,toks teigiamas:) tai maniškis prieš jį vis dėlto tikras rimtuolis:))

    sandrituteVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    maniskis iki metuku buvo tikras sypsenele. visada geros nuotaikos, nesvarbu ar ji kas kalbina ar ne jis sypsodavosi ir sypsodavosi, juokdavosi atrode be priezasties :) nuo metu prasidejo visokie zirzenimai, oziai ir siaip rimtesniu vyruku patapo :)

    romantike

  2. 3

    maniskis dauguma laiko sypsosi, tik is pradziu jei pakalbina nepazystami ar retai matomi zmones buna rimtuolis bet greit ismeta sypsenele ir nenustoja visa laika sypsotis

    Sarunas

  3. 2

    dazniausiai sypsenele, kol nereikia nuo mamos atsitraukti ar mamai iseiti, tada baigesi visi krykstavimai ir gera nuotaika. bet paskui apsipranta ir vel gerai

    bantukas

  4. 2

    nesišypso be reikalo, vaikas rimtas, bet jei sutiktas žmogus gražiai pakalbina, tai visada nusišypsos, namie tai juokų maišeliu būna, nes mėgsta krykštauti. Kažkada sutikau parduotuvėj draugę, ji net nepakalbinus vaiko puolė aiškinti, kad nemoku auklėti vaiko, nes jis neva nesišypso, o ji pati į jį net nežiūrėjo, nekalbino, kodėl jis turi šypsotis piktam žmogui. Darželyje mačiau nuolat besišypsančių vaikų, tai mačiau jie su šypsena ir kitus apdaužo. Kas tada iš tos šypsenos...

    vinipukas

  5. 2

    oi manoji labai daug sypsosi .tik pakalbink ir apdovanoja grazia sypsenele,o kai nepazystamas pakalbina tai pagalvoja ar sypsotis ar ne:D bet pagalvoja ir beveik visad sypsos....:)D nesysyso tik kai nori miegelio jau..

    indraya

  6. 2

    na mano tai ir linksmute tik pasnekink ir sypsos

    Anonimas

  7. 2

    mano irgi vaikas tikras sypsniukas, ertai kada verkia, visad sypsosi, uztenka kad i ji kas paziuri ar pakalbina :))

    Adri

  8. 2

    Mano didžioji pastoviai susiraukusi vaikšto. Mažasis tai šypsenėlė, nuolatos visiems šypsosi:)

    iinnggaa

  9. 2

    Sypsenele :), kur tik nuvyktume, kas bepakalbintu, visada sypsosi, juokiasi, stebisi visi. Aisku buna ir irzlus, piktas, kai ko negauna ar nori miego. Bet is esmes - juokutis :).

    reda83

  10. 1

    Mano dukryte daugiau prie rimtesniu.Bet mes i pagalba kutuli pasikvieciam,tai klega visi namai...

    grirute