• 15ats.

    manija saldumynams, patarkite, kaip atsisakyti saldumynu?

    nusprendziu nebevalgyti, neperku, kad namie nebutu saldumo, uzeina tiek noriu saldaus, puolu net medu kabinti.. ieinu i pardautuve, neatsilaukau, kokiu sladainuku nenusiprkus.:) gelbekit... kaip atsikratyti sio noro?

    rainbowMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    cukraus kiekis kraujyje nepastovus matyt, reiktu issitirti nes taip neturi buti kad uzeitu saldumo priepoliai. o siaip reiktu valgyti daugiau vaisiu, riesutu, dziovintu vaisiu - naturalus cukrus o ne konditerinis geriau.

    arcita

  2. 1

    As visada buvau saldumynu megeja.Bet nestumo metu pradejau ribot saldumynus,o paaugus vaikui dar sumazinau saldumynu kieki(negi vaikui tiek duosiu saldumynu kiek pati valgiau:)))O nesenai issiaiskinau pagrindine saldumynu trauka,tai netaiksyklinga mityba.

    grirute

  3. 1

    na sunku atsisakyti visai saldumynu.stekis maziau ju valgyt ir viskas.man buna tokiu dienu kad saldumynu galeciau suvalgyt kilograma :D bet buna dienu kad net nesinori saldumynu.

    deimantina

  4. 1

    jei jau taip traukia tai sumazink stipriai ju kieki,o ne visai atsisakyk,nors truputi leisk pasmalizaut

    sandi

  5. 1
  6. 1

    yra vaistu nuo saldumynu,kad maziau noretum ju!

    domisi

  7. 1

    tada reiketu neiti i parduotuve:)) o siaip nusistatyk grieztesnes taisykles sau,kad kazka viena saldaus nusipirksi ir suvalgysi per diena,tada tarkim ta viena sokoladuka valgysi letai,taip patenkinsi saldumo poreiki:)

    sandritute

  8. 1

    As irgi nemanau ,kad saldumynu per diena suvalgai po kelis kg , jei ne, tai kas cia blogo pasmaliziauti kiekviena diena ?!
    Kaip atsikratyti ? Neit parduotuvese i saldumynu skyriu , nepirk, kad namie nebutu nieko saldaus ir nebus pagundu :D

    Mazute

  9. 1

    as taip pat saldumynu manijake. na buna dienu, kad nelabai traukia. bet labai daznai uzeina, kad sakes kaip norisi. baisoka pasidare, kai paskaiciau, kad tie norai, nera gerai.

    lip2kas

  10. 1

    Sako, kad chromo papildai padeda, bet man nepadėjo, vis tiek labai noriu saldžiai...:(

    marcipana