• 7ats.

    kas turi du vaikucius, ar nesijauciat kaltos, kad vyresnysis gauna maziau demesio?

    mamos, kas turite du vaikus, ar nesijauciat kaltos, kad vyresnysis gauna maziau demesio, nes visa laika atema mazasis zmogutis.. As kartais jauciuosi tokia negera kai vyresnioji nukeliauja viena i lovele, sako, mama pakasyk nugaryte, o tuo metu negaliu, nes maziu laikau ant ranku, kuris kaip iprasta vakarais truputi piktas.. jauciuosi tokia kalta, kad negaliu ateiti pas ja, pasekti pasakeles, paglostyti, kaip seniau.. kaip su tuo tvarkotes? pasidalinkit patirtim.

    rainbowVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mano mergytes kai augo ir tarp kuriu 1,7 men skirtumas buvo tai darydavom taip, abi su vyresne mergaite pirma uzmigdydavom sese ,duonuodavom jai lopsine aiksu kaip mokejo niuniuot taip ir niuniuodavo ,bet duodavo rankyte sesei ir laikydavo kol ji uzmigdavo ,paskui as jau vyresnei sekdavau pasaka kol ji uzmigdavo .arba budavo taip ,kad as maziuke migdau tetis vyresnei pasaka sekdavo ,kita nakti pasikeizdavom as vyresnei pasaka sekdavau o tetis mazaja migdydavo .ir taip netrukdavo nei vienai teveliu demesio .o kai paaugo tai abi paguldai i lovytes aisku i atskiras lovytes ir segdavau pasaka abiem kartu.ir siaip ka darot visada priimkit ir vyresni vaikuti kartu ,tegu drabuziukus atnes mazajam perenkt ,paduos pampersa , niekada nereikia nustot demesio rodyt ir vyresniams vaikuciui ,kad nepasijaustu atstumtas .

    lina38

  2. 1

    na mes turime dvi mergytes vyresneliai 5metukai o maziukei 2 metukai.ir tikrai pakankamai daug demesio gauna abi dukrytes,jei as su viena zaidziu tai tevelis su kita,arba apsikeiciam :) meiles irgi daug gauna.

    deimantina

  3. 1

    jo jauciuosi.. as net nutrauk maitint turejau nes laukiausi antro.. deje, tai musu netycinukas mat maitindama naudojau tik prezervatyvus net nezinoda kad ju tikra o ne reklamine apsauga tik 66%, tad susilaukem antro.. dabar kai ugtelejo gerai abu zaidzai, pesasi, vyresnyssi maziu zodzius rat moko, tas kartoja, raides moko na faina dabar, bet kai tik gime buvo sunku labai aplaiede buvom vyresnyji..

    vejune

  4. 1

    na mano vyresnei jau 12 metu tai jinai supranka kada negaliu jai skirti demesio, bet stengiosi skirti vienodai. Jei kada negalejau kazka jai padaryti, padarysiu veliau. Pabuciavau viena tai reikia pabuciuoti ir kita

    Katia

  5. 1

    pas mus abu gauna pakalnkamai laiko abiems, beabejo daugiau rupescio reik idet prie mazesnio, bet tai darom kartu su veresniuoju broliuku ir tada ne jam pyktis ima nei ka... ir apskritai broliukas labai sese myli nors skirtumas apie 1.5 m

    poolman

  6. 1

    Turiu du vaikus tarp vaiku 1.10m skirtumas. Tai is pradziu kol buvo visai mazyte dukryte tai aisku suneliui siek tiek maziau demesio skirdavau, bet seip kai dabar paaugo tai jie daznai kartu zaidzia. Vakare suneli migdau as, nes su teciu nenori. O tetis tada migdo dukryte. Stengiuosi demesi skirti abiem vienodai.

    ZivileN

  7. 1

    Mano vaikai abu gauna vienodai demesio,nes kaip gime maziukas,juk jis visalaik nebuvo ant ranku,tuo metu,kai jis miegodavo skirdavau laiko dukrytei,o dabar yra pakankamai dideli ir ieskom bendru uzsiemimu dukrytei 3m,o sunui 1m5men,tai puikiai vartom knygeles kartu,statom is kaladeliu ka nors ar tiesiog vaikai man pietus gamina savoj virtuvej.Guldomi yra abu vienu metu,o ir miega vienam kambary,tai cia ir problemu nekyla abu apkamsau,duodu bucki ir pasakau saldziu sapnu.

    Bosiene