Atsakymai

  1. 4

    Nu jau apie lenkiskas tai as tyliu, tikras sssssssssss.Visai beskonio, kietos kaskokios vien tik ant trasu uzaugintos. Mes visada laukem kol kaime uzaugs o tada tai braskaiujam. :)

    kristulele

  2. 4

    nepasitikiu as sitom braskem. Dazniausiai braskes valgom is mamos sodo, o jeigu nera galimybes atsivezti, tai perkame tik kai buna ju sezonas ir parduoda mociutes is savo darzo. Man is ju pirkti saugiau negu parduotuveje arba is stambiu prekeiviu. Vaikams irgi neleidziu net pasivaisinti tokiom braskem

    mamyčiukas

  3. 3

    turim savo parduotuve,tai vezem lenkiskas ,ispaniskas ir italiskas,labiausiai patiko italiskos,lietuviskos brangokos ir pirkciau tik tuo atveju jei matyciau ,kad jas skina is lauko,nepasitikiu teikejais,nes teko susidurti su ju apgaulem

    Aureluze

  4. 3

    Gerai. kai yra pas ką braškiauti:( o kas neturi nei kaimo, nei gerų pažįstamų su savom braškėm? Negi visai neragauti. Belieka rinktis iš blogiausio.

    elegancija

  5. 3

    Praeitais metais atsivežiau braškių net iš Egipto. Tuo metu pas mus buvo žiema, o ten braškės didžiausios. Tačiau jokio skirtumo nėra - ar jos lenkiškos, ar lietuviškos ar dar iš kitų - šiltųjų kraštų. Dėl jų "sveikumo" niekas negarantuotas, kad jau lietuviškos, tai jau geriausios:) Apskritai, jei vaisius ar daržovė auginta ne pačių, gali rinktis - arba pirkti, arba ne:)

    elegancija

  6. 3

    Mes valgome savo isaugintas, bet 9 metus gyvenau Lenkijoje ir pirkau lenkiskas. skanias, sviezias ir tikrai nuo ju nenumiriau. lietuviskas irgi pirkti teko, jokio skirtumo nematau. jei nesavo augintos tai savo vaikui stengsiuos neduoti. o jei nera kitos iseities - tas pats ar lietuviskos ar lenkiskos...

    dianela

  7. 3

    pritariu mamiciukui, kad saugiausios braskes yra savos, kurias zinai kaip augina, kad be chemiju visokiu.... neperku prekybos centruose, turguose, nes ar lenkiskos ar lietuviskos, jos visos ten i braskes nepanasios, na nebent isvaizda :) ir skonis ju nekoks :(... jei perkam, tai tik is savu :)

    Ausrute

  8. 2

    lenkiskos braskes yra peikiamos del ilgo transportavimo, kurio metu prarandama ju kokybe, bet kaina nesikandzioja. As rinkciausi tik lietuviskas.

    vinipukas

  9. 2

    na gal ne tiek is kur jos o kiek zn pas ka perki, tada gal ir gali pasakyti kiek jos sveikesnes be visokiu trasu kazi is ko padarytu apipiltos... o seip gal nera labai didelio skirtumo...

    poolman

  10. 2

    Manau,kad jų net neatskirsit,kurios yra lenkiškos,o kurios lietuviškos.Jums turguj tikrai niekas nepasakys,iš kur jos yra,nes visi,kaip susitarę kalba,kad lietuviškos.O ištikrųjų,tai pardavimui augindami ūkininkai taip pat daug jas tręšia,tai koks skirtumas ar jos Lietuvoj pritręštos,ar Lenkijoj.Dėl jų kilmės gali būt tada garantuotas,kai pats augini.Aš pati užsiauginu savo šeimai valgyti,tai trąšų tikrai minimalus kiekis.O ir be trąšų nieko neužauginsi.

    VilmaK