• 17ats.

    kaip viesumoje maitinate kudiki,jai jis valgo tik motinos piena?

    kur nors sveciuose,tai galima nueit i kita kambari,o kaip jai vaikas uzsinori parduotuveje,kavineje ir t.t

    Juljana1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Jeigu tenka būti viešumoje, visada pasiruošiu tam iš anksto.
    Pienuko nusitraukiu į buteliuką. Isidedu į spec. dėklą kuriame neatvėsta.

    Anonimas

  2. 3

    Priglaudziu ir pamaitinu,nekreipiu demesio i kitus,man svarbiau mano vaikas,nei kitu nuomone.Truputi prisidengiame zinoma ir godziai valgome.

    pavasarinuke

  3. 3

    sveika, aš už maitinimą 100 proc. Nematau nieko blogo pamaitinti parke, kavinėje ar dar kažkur. Juk tai natūralu. Aišku nereikia to daryti labai demonstratyviai, nes yra tokių, kuriems tai atrodo negražu ar nepriimtina. Aš pati vis dar maitinu, mano dukrytei 11 mėn. Aišku pas mus jau nusistovėjęs režimas ir bet kada neužsinori pienuko, bet kai buvo mažesnė drąsiai maitinau parke ant suoliuko, poliklinikoje koridoriuje ar kavinėje. Nelabai estetiškai atrodo maitinti tualete, išskyrus tam skirtose patalpose.
    Linkiu sėkmingai maitinti, o viešose vietose susikoncentruok tik į savo leliuką ir apie nieką kitą negalvok. Juk dabar svarbiausi jo poreikiai

    neringutas

  4. 3

    kavineje galima atsisukti ir pamaitinti, todel as visada nesiodavau tam patogius drabuzius, o didziose parduotuvese (PC) yra specialus kambariai, pvz akropolije labai patogus

    Katia

  5. 3

    masinoj,kokiam parke ant suoliuko,labai padeda tos spec maikutes maitinanciom,labai jau nekrenti tada i akis kai maitini

    sandi

  6. 2

    esu maciusi kai moteris maitina ir per peti persimeta skraiste.. uzdengia ir leliuka ir krutine. atrodo labai estetiskai ;)

    tundra

  7. 2

    as taip pat iseidama stengdavausi pamaitinti ir viska susiplanuoti taip, kad nereiktu viesumoj maitinti. bet jei kartais atisikdavao taip ir jei budavom kokioj parduotuvej, prekybos centre ar kavinej, tai mieliau nueidavau iki automobilio ir ramiai pamaitindavau. man taip budavo patogiau. sveciuose eidavau i kita kambari.

    lip2kas

  8. 2

    O šiaip mano nuomone,mamos neturėtų drovėtis maitinti viešoj vietoj.Aišku be abejo reiktų susirast ramesnę vietelę.Pas mus aišku dar daug žmonių kurie to nesupranta,juos tai šokiruoja ir pan.,bet gal į juos nereikia kreipti dėmesio.Be to visada galima užsimest kokią skraistę ar šalį,kad jau labai neatkreipt dėmesio.

    Vilmiene

  9. 2

    Na aš tai esu tik mašinoj maitinusi.O kai išeidavau su vėžimuku be mašinos tai prieš tai pamaitindavau ir iki kito maitinimo stengdavomės grįžti-visada pavykdavo,labai pagelbėdavo čiulptukas jei jau anksčiau išalkdavo.

    Vilmiene

  10. 2

    jai galieciau ,tai pamaitinciau is buteliuko,bet mano mazyle ne us ka neima buteliuko.tai reikia kazkaip taikitis prie jos :)

    Juljana