Atsakymai

  1. 4

    kaip mano viena pazistama kirpeja sake - jei galiukai i sausuma reikia juos nuolat maitinti. as tam naudoju kauke karta i savaite. kartais kokosu aliejum pamasazuoju galiukus, palaikau siek tiek ir isskalauju arba naudoju spec aliejuka. be to, jei naudoji balzamus, kondicionerius labiau palepink galus negu saknis. nepamirsk ir pasikirpti galiuku.

    romantike

  2. 3

    Anksčiau aš eidavau paprasčiausiu keliu. Nežinau kokio ilgumo jūsų plaukai, bet mano ilgi, tai kai pamatydavau išsišakojusius galiukus paprasčiausiai nueidavau nusikirpti tuos negyvus galiukus. Kai plaukai apšiurdavo, esu išbandžiusi tokią kaukę plaukams: išsitepliodavau kefyru visą galvą ir plaukus, tada užsirišdavau celofaninį maišą, kad neprabėgtų ir dar užsirišdavau rankšluostį. Palaikydavau kokias 2 val ir po to eidavau maudytis ir išskalaudavau kefyruotą galvą, po to dar šampūnu išsitrinkdavau. Man asmeniškai labai suminkštindavo plaukus, jie būdavo purūs ir švelnūs, kefyras man pašalindavo apšiurimą. šiek tiek padėdavo ir išsišakojusiems galiukams, nors neypatingai. Bet dabar galiu pasakyti, kad man asmeniškai plaukų galiukai jau pusė metų kaip nustoję apskritai šakotis, o plaukai tapę švelnūs, sveiki ir blizga, bet aš nieko nedariau specialiai, tik labai daug pieno geriu, nes man skanu. pieną gaunu iš kaimynės, kuri laiko karvutę, tai jis ne tas parduotuvinis ir labai veiksmingas, nes visada geriu tik šiltą, tik ką pamelžtą. Tai kai jau ilgą laiką tokį vartoju (kasdien po litrą ar pusę, dar varškę gauname), pastebėjau, kad man labai atsistatė oda, nagai ir plaukai. Galbūt kiekvienam skirtingai ir nebūtinai kas tinka man tiktų ir jums, bet man asmeniškai būtent neparduotuvinis, o šviežias karvutės pienelis padėjo; dingo plaukų galiukų šakojimosi problemos, plaukai apskritai pasveiko ir aš net jokių kosmetinių priemonių tam specialiai nenaudojau ir dabar nenaudoju ir negeriu jokių papildų ar vitaminų. Galite ir jūs pabandyti, jei turite tokių galimybių, jei ne, tai plaukams tinka aliejai. Aliejų poveikį ir koks jums tiktų aprašymus galite pasiskaityti čia: http://www.aliejus.com/aliejai

    svarainė

  3. 3

    Geraisiai tai pakirpti galiukus,bei naudoti plauku seruma galiukams,ar aliejiuka koki.Siuo metu as naudoju kauke plaukams,geriu vitaminus kiekviena diena skirtus plaukams odai nagams ir naudoju kasdien alyvuogiu seruma plaukams,tai dabar nepalyginsi kokie atsigave plaukei nei buvo pries..

    ikmeskute

  4. 3
  5. 2

    tai reikia pakirpt, o paskui naudot kokias tai priemones, balzamus,nes jai luzineja galiukai tai plaukai sausi

    IlonaP

  6. 2

    Naudoti reiktu aliejukus geru firmu,kauke plaukuciams taip pat nepakenks,bei kondicionierius po kiekvieno galvos trinkimo(BUTU IDEALU,JEI JIS NENUSKALAUJAMAS)

    pavasarinuke

  7. 2

    apsikirpti nusiurusius galiukus ir reguliariai naudoti plauku galiukams aliejukus-varnalesu arba linu semenu

    ruta26

  8. 2

    Kopijuoju:
    http://www.aliejus.com/aliejai

    Makadamijos riešutų
    Šaltai spaustas, nerafinuotas

    Aliejaus sudėtyje yra geležies, kalio, fosforo, magno ir cinko, taip pat nemažai seleno, vitamino E, fosfolipidų. Tai didžiausias augalinės kilmės palmitoleino (Omega-7) riebiosios rūgšties šaltinis. Makadamijų riešutų aliejus yra populiarus ne tik dėl nervų sistemos darbo gerinimo, bet ir kraujotakos sistemai stiprinimo. Jame subalansuotos Omega-3, Omega-6 ir Omega-7 rūgštis, dėl to jis vienas tinkamiausių aliejų laikantis dietų ar valant organizmą. Tai gurmaniško skonio aliejus, kuris suteikia subtilų skonį salotoms, užkandžiams, košėms, kepiniams. Kaip kosmetikos priemonė naudojamas brandžiai odai, stiprina plaukus, puikiai maitina ir atjauniną odą, naudojamas išsiplėtusių kraujagyslių, strijų ir celiulito profilaktikai.

    Poveikis:

    ü Gerina kraujotaką;

    ü Stabdo senėjimo procesus, stiprina odos apsauginį lipidų sluoksnį;

    ü Drėkina, minkština, suteikia odai elastingumo, saugo nuo išdžiūvimo;

    ü Naudojamas strijų, celiulito profilaktikai.

    Lazdyno riešutų
    Šaltai spaustas, nerafinuotas

    Lazdynų riešutų aliejuje gausu E ir B grupės vitaminų, ypač daug mineralinių medžiagų – kalcio, fosforo, magnio ir kalio. Aliejus puikiai tinka vaikams augimo laikotarpiu, taip pat mažina cholesterolio kiekį kraujyje, padeda valyti organizmą. Naudojamas maisto ruošime, salotoms gardinti, galima pilti į šviežiai spaustas sultis. Taip pat naudojamas kaip kosmetikos priemonė, nes drėkina ir maitina odą, padeda kovoti su celiulitu.

    Poveikis:

    ü Mažina cholesterolio kiekį kraujyje, padeda valyti organizmą;

    ü Plaukams stiprinti;

    ü Paakių ir lūpų odos priežiūrai;

    ü Veido odos spalvos gerinimui esant išsiplėtusioms kraujagyslėms;

    ü Abscesų ir inkštirų gydymui;

    ü Įdegusios odos drėkinimui ir raminimui;

    ü Celiulito profilaktikai;

    ü Riebios ir mišrios odos valymui (valo poras);

    ü Pleiskanojančios ir suerzintos odos priežiūrai.

    Kokoso riešutų
    Rafinuotas

    NAUDA
    Kokosų aliejus yra laikomas sveikiausiu dietiniu aliejumi. Aliejus stiprina imuninę sistemą, saugo organizmą nuo bakterinių, virusinių infekcijų. Tai puikus odos minkštintojas, kuris stabdo odos senėjimą ir raukšlių atsiradimą, drėkina išsausėjusias kūno vietas. Gydo peršalimą ir kosulį (dedamas į karštą pieną su medumi).

    SUDĖTIS
    Aliejuje gausu vitaminų ir mineralinių medžiagų.

    VARTOJIMAS
    Ypač tinkamas kepimui. Jame kepamas gaminys neprisigeria aliejaus.

    Migdolo riešutų
    Šaltai spaustas, nerafinuotas ir rafinuotas

    Aliejaus sudėtyje yra baltymų, mineralinių medžiagų ir vitaminų (A, E, B grupės). Dėl savo unikalios sudėties migdolų aliejus stiprina imuninę sistemą, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, gerina nervų impulsų kelią į smegenis ir visos nervų sistemos darbą. Aliejus yra švelnaus riešutų skonio ir tinka salotoms, užkandžiams, kepiniams, gardinti košes, pilti į šviežiai spaustas sultis. Taip pat rekomenduojamas gydant sausą, jautrią, suerzintą odą, egzemas. Padeda įveikti uždegiminius procesus, odos niežėjimą. Tinka plaukų priežiūrai, didina jų elastingumą ir suteikia blizgesio.

    Poveikis:

    ü Pagerina odos būklę, išlygina kūno ir veido, ypač paakų, raukšles;

    ü Raisčių patempimas;

    ü Naudojamas sausojo dermatito, pūslelinės atvejais;

    ü Suvytusios odos tamprumui palaikyti;

    ü Įdegusios odos drėkinimui ir raminimui;

    ü Celiulito profilaktikai.

    Žaliasis aliejus „Plius“
    Šalto spaudimo

    NAUDA
    Skatina odos medžiagų apykaitą, gydo seborėją, naikina pleiskanas, subalansuoja odos būklę, t.y. šalina per didelį galvos odos bei plaukų sausumą arba riebumą. Ne veltui šis aliejus vadinamas „grožio vitaminu“.

    SUDĖTIS
    Žaliasis aliejus yra aliejinis balzamas, pagamintas iš vaistinių augalų ir šaknų. Jo sudėtyje nėra stabilizatorių ir konservantų. Aliejaus sudėtyje gausu karotinoidų grupės vitaminų, chlorofilo, nesočiųjų riebiųjų rūgščių.

    VARTOJIMAS
    Skirtas išoriniam ir vidiniam naudojimui.Išoriškai naudojamas naikinant pleiskanas įtrinant plaukų šaknis. Po pusvalandžio plaukai išplaunami. Norint mažinti plaukų slinkimą ir paskatinti jų augimą, plaukų šaknys įtrinamos aliejumi, galva apvyniojama minkštu rankšluosčiu ir laikoma apie 3 val., tada plaukai išplaunami. Rekomenduojama vieną mėnesį procedūrą kartoti 2 kartus per savaitę. Vėliau procedūrą užtenka atlikti kartą per savaitę, o plaukų šaknis įtrinti aliejumi pusvalandis iki plovimo. Gydant silpnus, lūžinėjančius, besišakojančiais galiukais plaukus rekomenduojama kartą per savaitę atlikti tokią procedūrą: išplauti plaukus tik šiltu vandeniu, išdžiovinti silpnu plaukų džiovintuvu, pašildytą galvos odą ir plaukus per visą ilgį įtrinti žaliuoju aliejumi. Apvynioti galvą rankšluosčiu ir laikyti apie 4 val. Po to išplauti plaukus šampūnu.
    Norint sustiprinti aliejaus išorinį naudojimą, galima kartą per dieną jo išgerti po vieną arbatinį šaukštelį prieš miegą.

    Jojobos
    Jojobos (Simondsijų) aliejus, nerafinuotas, šalto spaudimo

    Unikalus aliejus artimas žmogaus odos sebumui, todėl itin gerai tinkantis odos priežiūrai. Stangrina, maitina, lygina ir saugo odą, suteikia jai sveiką spalvą, lygumą ir elastingumą, veikia priešuždegimiškai, regeneruoja sutrikusias riebalų gamybos funkcijas. Stabdo plaukų slinkimą, atstato dažytų, lūžinėjančių plaukų struktūrą. Lengvai įsigeria ir šalina paraudimus ar patinimus. Šis aliejus dar vadinamas skystuoju vašku, nes nesioksiduoja. Tinka visų tipų odai, ypač brandžiai. Jojobos aliejus tinka kūdikiams, taip pat sergantiesiems egzema, dermatitu ir kt.

    svarainė

  9. 2

    yra serumai galukams spec.Paieskok parduotuvese

    sandi

  10. 2