• 39ats.

    Ar domitės kaip susiklostė Jūsų buvusių klasiokų gyvenimai, nors su jais nebendraujate?

    siaip pasedejau, paieskojau vardais pavardem tiesiog per google ir buvau maloniai nustebinta, kad yra zinomu, mene, versle nemazai pasiekusiu zmoniu, is kuriu mokyklos laikais niekas to tikrai nesitikejo.

    AnonimasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    kartais pasidomiu ,bet tik is kitu buvusiu klasiokiu kai susitinkam tai viena kazka naujo zinom apie viena klasioke kita apie kita ir taip perkalbam apie visus .

    lina38

  2. 3

    su daugeli buvusiu klasioku ar grupioku bendraujame per facebooke, o kuomet susitinkame suzinau dauk informacijos ir apie kitus. Kas keisciausia daugiausia gyvenime pasieke tie zmones kurie mokykloje blogai mokesi ir vos ja baige

    Sarunas

  3. 3

    tik paciais artimiausiais, nes daug tu klasioku turejau. facebookas padeda suzinot nori nenori :)

    arcita

  4. 3

    Šiaip pasidomiu,nors su jais nebendrauju,kažkaip išsiskirstėm...tik su viena drauge bendraujam iki šiol.Mokyklą baigėm jau prieš 14 metų.Bet kitų klasiokų likimai tikrai įdomus,visagalio interneto pagalba susiradau kelis...įdomu,smagu.

    Vilmiene

  5. 3

    kadangi nesu abejinga, tai progai pasitaikius pasidomiu kam kaip sekasi, tikrai esu pastebejus, kad buve pirmunai ir be galo gabus mokiniai ne visada pasiekia gyvenime aukstumu, nes aukstumoms pasiekti dazniausiai reikalingas gudrumas,apsukrumas, tai nenuostabu, kad prastai besimoke uzima geras pereigas, turi nuosavus verslus.

    vinipukas

  6. 3

    su artimiausiais bendraujame ir iki siol, dauguma susikure seimas ir turi vaikuciu, o su kuriais nebendrauju vistiek domiuosi per kitus buvusius klasiokus, juk idomu kaip gyvena :)

    Lokagi

  7. 3

    kažkaip labai mažai tokių žmonių su kuriais vis dar bendrauju... Baigėsi mokykla ir pasukom visis skirtingais keliais... nors būna kad sutinki ir labai maloniai nustembu kada suzinau kad keli is ju tapo įžymiais žmonėmis :) labai malonu :)

    Žydrūnė_

  8. 3

    Jeigu kas papasakoja pasiklausau, įdomu, bet retai kada ką susitinku, jokių susitikimų niekas nedaro, nebent netyčia susitinku.

    iinnggaa

  9. 3

    seip nelabai, bet pora tai zinau kuo dirba, vienas policininku, kitas modeliu, kitas kipeju... seip nelabai domiuosi...

    beatuliaaaa

  10. 3

    nesidomiu :) apie tuos su kuriais nebendrauju

    lover19