Atsakymai

  1. 4

    Jei nuo gimimo nepratęs miegoti atskirame kambaryje, tai tik nuo kokių 5 metų, kai vaikas jau nori ir savarankiškumo. Yra juk tos racijos "auklės", kas naudoja labai giria, ligoninėj mamytė su vaikučiu gulėjo vemiančiu, sako naktį pradėjo, per raciją puikiai girdisi, vadinasi saugu. Na o aš pati vis nedrįstu palikti visai nakčiai vienų, taip ir lakstau per naktį, nes tik šį pavasarį perkėliau, o naktimis vis paverkia.

    Giedre

  2. 4

    savo dukryte perkelem atskirai miegot nuo 5metu,bet leisdavome prie musu paguleti ir anksti ryte t.y.8.00 ateiti pas mus

    Aureluze

  3. 4

    Cia jau kiekvienoje seimoje skirtingai vyksta. Vieni jau tik parsiveze vaikuti atskirame kambaryje apgyvendina, kiti iki kokio pusmecio kartu nakvoja, visaip buna. As manau, kad reikia atsizvelgti i vaikiuko charakteri ir situacija. Jeigu jis labai neramus ar mamai baisu palikti ji kambaryje viena, tai geriau nakvoti kartu, bus ramiau ir patogiau. Mes, kai gyvename vieno kambario bute, tai net nemastome apie tai, buna, kad visi trise miegam vienoje sofoje, nors vaikui jau virs metuku. Jis tiesiog pats nakti ateina.

    Agne

  4. 3

    gyvenu vieno kambario bute, tai apie atskira kambari, kol kas tik svajojame, kol vaikiukas mazas, telpam, veliau pagal galimybes.

    erika1984

  5. 3

    Mano pazistami savo sunu perkele gyvent i kita kambari vieneriu metuku,nes jiems gime antras vaikas.Berniukas pastoviai verkdavo naktimis,tapo nervingas.Teko net eit pas psichologa,kuris is karto pasake,kad jei vaikutis visa laika miegojo tevu miegamajame,tokio amziaus jis dar per mazas buti perkeltas kitur.Ir vos mazylis grizo atgal i savo vieta,baigesi visi verkimai.Dabar jam 2 metukai ir puikiausiai miega savo kambaryje...

    rimrem

  6. 3

    kadangi man buvo neramu jeigu vaikas miegotu vienas kitam kabary as jos net neapgyvendinau :) kitam kabaryje, o dabar neturim galimybes i kita kambari :) as ramaiau jauciuos kai vaikas salia, pritariu agnei cia kiek vienos seimos reikaliukas :)))

    katikee

  7. 2

    as manau jau vaikas jada pats pasako jog gali miegoti vienas kambaryja tada ir perkelti nes as savo tai dar negaleciau palikti vieno nakciai as pati nemiegociau.

    Daluze

  8. 2

    mano vyresniosji "gavo" savo kambary pries pat pirma klase, bet manau butu galejusi ir anksciau...

    neringa1981

  9. 1

    nuo kokiu dveju metu,ne anksciau

    ruta26

  10. 1

    sunus vienas miegojo kai jam buvo 2m,paprasciausiai tetis pora naktu su juo vienam kamb ismiegodavo o paskui paguldydavom viena ir sakydavom tetis ateis,na jis ramiai uzmigdavo o tas tevas jam kaip ir neberupejo daugiau :) dabar sako: mama isjunk sviesa,ciau

    Vaidaa