• 6ats.

    mamytems auginancioms 2 metuku skirtumu vaikucius

    sveikos mamytes,mano suneliui bus beveik du metukai kaip gims antrasis,kaip patartumet elgtis del vezimuko,ar verta pirkti dviguba?gal jau didysis nebenores jame sedeti,bet gal 2 metuku vaikuciui dar reikalingas vezimelis ,kaip manot?o gal mazasis vezimelyje o didysis uz rankutes? papasakokite is savo patirties ar verta pirkti dviviety vezimely :) aciu ;)

    RutukeMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tarp mano berniuku 1,5men. As turejau pametinukams skirta vezima. Mano vyresnysis nemego sest i vezima nuo 10 men kai pradejo begiot bet gimus antram buvo man geriausia ir saugiausia iseitis abu issivest i lauka, juolab mes visa vasara praleidom palangoje tad butu jam vaikstinet per sunku o nest ir stumt vezima man per sunku.. tiesa mes naudojom vezima tik iki kol vyriasniajam suejo 2,3 men ir maziukui 10men, nes buvo ziema o vezimas buvo mazais ratais, tad negaliu pasakyt ar jums jo reikai ar ne..

    vejune

  2. 1

    na mes kaip suzinojom kad turesim antra,tai vezimuko stengemes neimti i lauka visai pratinom paciai eiti.dar kalbejome kad tu esi jau didele o sese mazyte bus tai sese vezimuke ,o tu man padesi vesti sese laukia :) tai ji labai suprato.tai aisku kaip pirma kart isvykom i lauka tai ji iskarto uzvezimu ir vesti .tai tai ir nutiko atsisakem vezimo.dabar laukiam trecio o musu maziukei jau 2metai ir 3men.tai jau vezimo net neeikia.o iki gimdymo dar toli.bet vezimo atsisake jau pries 4men.
    man rodos pasikalbek,jug jie labai protingi ir supranta viska :) ir tikrai tau nereikia,priras graziai vaikscioti

    deimantina

  3. 1

    na net pasimeciau dabar :) beda ta kad didysis nemegsta eiti uz rankutes,bega pats kur akys veda,todel sunku jy gaudyti,o i vezimuka ysodinai ir sedi :)) nors jam bus beveik du metukai gal pasikeis :)

    Rutuke

  4. 1

    Jai vaikas nori pats eiti manau neverta pirkti. Nebent vaikui patinka vaziuoti arba tingi eiti tada vezimas pravers.

    Lanta

  5. 1

    neverta pirkti pametinuku vezimo

    ruta26

  6. 1

    Kai sunus gime dukrytei buvo kazkur 1m8men,o vezimo atsisakem nuo pat tos minutes,kai suzinojau,jog laukiuos antro,tiesiog po truputi mokemes eiti didelius atstumus ir viskas.Dukryte duoda man ranka arba isikabina i vezima brolio.dabar jau ir broli stengiames ismokint eit toli.

    Bosiene