• 4ats.

    Vitiron. Kas naudojote, ar pagerėjo savijauta, jei gėrėte dėl lėtinio nuovargio, jaučiamo silpnumo, išsekimo ir pan. - ar jautėtės energingesnė?

    pirkau vitiron vitaminus, dabar akcija jiems nes siaip 30kaps kainuoja virs 40lt, o dabar 25lyg ir, tai galvoju, jei jie turi jauciama poveiki, gal pasigriebt dar menesiui kitam tuos vitaminus? :)

    AnonimasVaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man tai jie beveiksmiai.. tas pats ar geri, ar ne

    Jorkaile

  2. 1

    as kai studijavau naudojau siuos vitaminus ir tikrai pajauciau kad esu energinga, neziovauju per paskaitas o viska suprantu ka sako destytojai, iskart viska lenda i galva, atrodo viskas taip aisku :)...vakarais sededavau darydavau darbus ir net nesijausdavau pavargus, atrodo dar galiu daryt ir daryt :)

    Anonimas

  3. 1

    as vardojua men kai praejo po gimdymo ai nzn net ar padejo buvo vistiek sunki pradzia pastebejau tik kad apetitas nuo ju pakilo

    Anonimas

  4. 0

    Kuri laika mane kamavo nuovargis, viskas buvo neidomu ir sunku. Gyvenimas atrode gana negatyvus. Po vitiron sesijos, pasidariau 100% energingesnis, zvalesnis. Greiciau isisavindavau informacija per paskaitas. Taip pat buvo problemu su zarnynu ir skrandziu, taciau po vartojimo, viskas pasibaige.

    Anonimas