Atsakymai

  1. 2

    Taip, jau turiu nupirkus dukrytei pagalvę už lipdukus.Tik aš pirkau ''Dormeo silver clima junior'',o ne bambukinę kaip daugelis.Na,kol kas nieko blogo negaliu apie ją.Dukrytė miega ant jos,nors iš pradžių bijojau,kad gali ir nenorėti jos,bet ačiū dievui taip neatsitiko:))

    vitalijus

  2. 1

    dabar labai gražūs užklotukai Dormeo Blanket Pet bus parduodami Statoil už pusę kainos surinkus lipdukus. jie labai malonaus audinio ir susilanksto į pagalvėles, kurios atrodo kaip gyvūnėliai. pažiūrėkit pačios, nes sunku nupasakoti :) http://www.dormeo.lt/statoil/?csu=statoil-stick-2012&cix=335390&med=osm&orig=NA&vir=no&srcint=lt_loyalty_statoil-stick-2012_osm_br&refint=NA_osm

    kudrinuke

  3. 1

    mes ir nupirkiome tokia pagalve, tai pradzioj labai nepatiko, bet dabar lyg ir nieko tokia.

    Lulu

  4. 1

    Nesenai įsigijome pagalvę vaikui su bambuko kamšalu, likau laabai patenkinta, vaikui labai patinka, miega daug geriau. Tik aš iš šios pagalvės puse kamšalo išėmiau, nes vaikui per stora buvo (ten galima išimti kamšalą ir pasidaryti reikiamo storumo pagalvę).

    iinnggaa

  5. 1

    tos antklodeles man buvo labai grazios kai pamaciau lankstinuke ir sakiau reikes isigyti,bet kai pamaciau jas maximoje atsoko fantazija,labai nekaip atrodo,susiglamziusios kaip devetos,atrodo isskalbsi ir paliks kaip skuduras..

    sandritute