• 15ats.

    Kalėdų senelio/nykštuko/senelio šalčio laiškas prieš Kalėdas vaikams ir suaugusiems? Ar gauna jūsų vaikai? o ar rašote patys su vaikais laišką Kalėdų seneliui?

    Ar siunčiate savo vaikučiams"išankstinius" Senelio Šalčio laiškučius, kuriuose senelis prašo vaikučių būti geriems, kalusyti tėvelių, klotis lovyte, valytis dantukus ir pan.
    Ar pačios gaudavote vaikysteje tokius laiškučius?

    Lulušv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    negaudavau laiškų iš senelio šalčio ,bet sūnus rašo seneliui laišką,

    mamytukas

  2. 1

    Ydedu pavyzdi:

    Mielas, Ignuti! Tau rašo nykštukas-tris kartus didesnis, nei tavo trintukas. Aš gyvenu už devynių kalnynų, už upių, už marių, už vandenynų, bet viską žinau, ką daro vaikučiai, todėl jau būki visad gerutis.Rytais pasikloki lovelę, valyk dantukus ir prauskis burnelę. Visada klausyk mamytės ir tėvelio, mylėk močiutę ir savo senelį. Tavo namuose aš jau buvau ir skruzdėlytę slaptą palikau.
    Ji seka kiekvieną tavo žingsnelį ir aš sužinau kiekvieną darbelį, todėl aš matau ir viską žinau, ir sutartį pasiūlysiu tau: jei būsi berniukas rimtas ir geras, tavęs neaplenks mano dovana.

    Lulu

  3. 1

    musu mazoji dar per maza , kad parasytu laiskuti ,o vyresnes jau per dideles nes vienai 18 m kitai 16 m ,bet kai buvo mazesnes tai visada rasydavo laiskuti seneliui ir duodavo man kad issiustau.na gal jau kitais metais manau kad ir mazoji sesiu pagalba parasys laiskuti seneliui.

    lina38

  4. 1

    na net nekilo mintis tokiu laisku rasyti,o vaikai seneliui tai kasmet raso laiskelius,praso dovanu,ir uz save ir uz broliuka paraso

    nesvarbu

  5. 1

    nesu apie tai girdejus. as vaikystej siusdavau laiska, bet pati nesu gavus. sunui noreciau issiusti, duktereciai. gal galit pavizdi parasyt?

    padraika

  6. 1

    mazaja dar per maza tam, o su vyresne anksciau rasem ir gavom atsakymus. Viena is maximos senio salcio o viena is laplandijos. Rasem daugiau tam, kad as zinociau ko ji duovanu nori :D

    Katia

  7. 1

    ne nesiunciu, tik mes parasom kaledu seneliui laiska su norais ir ymetame y pasto dezute:)

    vestina

  8. 1

    Manoji rašydavo internete ir el. paštu gaudavo tokį muzikinį laišką.

    iinnggaa

  9. 1

    vaikas dar nera gaves tokio laisko,o pati pamenu kad vaikysteje kazkada rasiau,ir atejo grazus spalvingas atsakymas anglu kalba is Kaledu Senelio:)

    sandritute

  10. 1

    taip,vaikysteje pati rasiau kaledu seneliui laiska,ir maniskiai raso

    ruta26