• 17ats.

    Ar easat susidure su kolikomis (pilvuko diegliais)?

    Mums 3 sav. ir vakar pirma karta pajautem, kas tai yra. Vargsai vaikuciai. Nezinau, ar sutapimas, bet mes davem Espumisan ir jie praejo. Kaip jus elgiates?

    jurraaKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    neteko susidurti....net nez kaip jie pasireiskia ...mano maziukas kol kas aciu dievuj jokia ligele nesirges, nuo gimimo miega ramiai, nakty nej kart valgyt nebuvo pabudes...angeliukas tikmras:)

    ernestulea

  2. 2

    Musu mazutei kartais paskaudedavo pilvuka,tai duodavom espumizano,o kai keleta kartu isgerem Woodward'so Gripe Water, tai ir visi pilvuko diegliukai baigesi :)

    almyte7

  3. 2

    Dar ir kaip buvom susidure..prasidedavo vakarais nuo kokiu 19h...ko tik nebandem: ir espumizana, ir sab simplex (sis padejo geriau nei pirmasis), ir ant pilvuko nesiodavom, ir zvakutes viburcolio bandem...o suejo 4men ir viskas praejo..reikia laiko;))

    raimoskyte

  4. 2

    mus tai kankino pilvo dieguliukai ir duodavau Espumizan,praeidavo mazyle apsiramindavo

    staponkute

  5. 1

    taip teko, bet tik suejo trys menesiukai, kaip ranka nueme, o naudojom sab-simpleks

    blankinis

  6. 1

    labai daug nuo jo kentejome ir ligonineje gulejome. mum dar plius buvo kolitas.

    LinabeiKristinute

  7. 1

    Mums buvo iki 5 men. beveik kas diena. nepadejo espumisan. labiau pilvo masaziukas ir nesiojimas veidu i apacia, laikant vaiko pilvuka ant rankos. kolikos reikalauja daug kantrybes:( o vaikuciai tikrai vargsai:(

    dianela

  8. 1

    buvom ir mes susidure, gerem espumizan, bet man geriau nurimdavo nuo sab simplex, vakarais po dvi valandas praverkdavo, bet praejo trys menesiai ir kaip nukirsta nieko nebeliko, svarbiausia kantrybes:)

    erika1984

  9. 1

    oi mano maziukui jau 7 men bet mes vis dar pasikankinam su ilvo diegliais,siaubas kazkoks,dabar tik nakti dazniausiai buna.O naudojam tai espumizana dabar.O pries tai nepadedavo mums espumizanas tai ko tik nesam bande ir sildyti ir nesioti ant pilviuko ir leisti ant pilviuko ilgiau pabuti ir sab symplex ir viburcol zvakutes ir nospa ir t.t.

    popkorne

  10. 1

    Vadinasi,mes irgi darom ta pati,kad palengvinti nors siek tiek.Telieka visiems leliukams palinketi,kad su tuo nesusidurtu :)

    jurraa