• 25ats.

Atsakymai

  1. 4

    O aš kaip tik labiausiai džiaugdavausi, kai vaikiukam žaisliuką dovanojo - juk mažylius lanko. Ir mažieji su savo "gimimo" žaisliukais labai draugauja :) O sauskelnes prisiusioja ir jokio prisiminimo. Jei reikalinga parama, tai jos ir prašykite, o jei tai dovana gimusiam naujam žmogučiui, tai tegu ir lieka dovana.Neįvertinčiau net 10 Jumbo pakų Pampersų.

    Giedre

  2. 3

    O man labiausiai patiko tokios dovanos, kurios gali likti prisiminimui. Aisku buvo ir kas pampersu atnese, bet sunaudojom ir neliko, o kiti draugai atnese didele drambliuka su uzrasu "Sveikas atvyles i si pasauli" Tai manau tokia dovana ilgam liks prisiminimui.

    Indruke

  3. 3

    Geriausiai paklausti tėvų, ko nori. Nes aš pvz., pas visus "užsiprašiau":)))) Tiesiog pasakiau, ko noriu arba ką planuoju pirkti. Aš gavau kengūrą, dovanų kuponų, pampersų, rėmelį, į kurį galima įrėminti vaikučio rankytės atspaudus, ant lovytės kabinamą žaislą su muzikyte ir pan.

    elegancija

  4. 2

    man pati geriausia dovana, buvo, kai atjejo dede i namus antra diena kai gryzom su pietumis mums ir simboliskai barskuti leliukui:) o siaip kas klause viska ir vardinau ko reikai.

    erika1984

  5. 2

    Kai pas mus ateina, tai mums dovanoja pampersus, drabužėlius, barškučius :) Pampersai tikrai nėra labai blogai, nes šiais sunkiais laikais praverčia tokie reikalingi daikčiukai. Labai gera draugė padovanojo labai mielų ir gražių drabužėlių. Ačiū Jai! O aš pati jau nupirkau taip pat draubužėlių :) Nemanau, kad gerai yra dovanoti kuponus, juk parduotuvėse taip brangu, visokių žaisliukų ar rūbelių galima pasieškoti pirkti internete daug pigiau :)))

    Irma

  6. 2

    anksciau visada buvau uz dovanu kuponus,bet kai toki gavau palankynu proga truputi nusivyliau:( kuponas buvo zaislu parduotuvej bet toj parduotuvej mano amziaus mergytei buvo tik 2 zaislai ir jokio pasirinkimo,tiesiog lankytojai nepagalvojo kad zaislo mano mergytei reiktu ir butu idomiau gauti ir zaisti dabar nei po metu:)is kitu gavau pampersu dideli paka ir manau tai labai gera dovana,nes pvz koks minkstas zaislas gali ir neissilaikyt iki kol vaikutis supras ir ivertins tu zmoniu dovana,beje nemanau kad zmones nenutuokdami koks dydis tiktu ju ir nepirks:)Del barskaliuku tai jau turim du po du vienodus,bet juos atnese zmones ne itin geros materialines padeties todel labai miela apksritai kad ne tusciom atejo:)apksritai geriausia kai zmones pasiklausia ka atnesti,taip bus isvengta pasikartojimu ir nereikalingu daiktu:)o kukliems buti ir nesakyti ko reikia tai nevertetu:)

    rujga

  7. 2

    Kad ir ką bedovanotų, visą amžių dovanos neišsaugosi. O dar ir mažiukas tikrai neprisimins, ką gavo dovanų:)))) Todėl tai priklauso nuo to, ko nori tėvai, kad savo vaikučiui būtų įdomiau, linksmiau žaisti, mokytis, lavinti. Paskutiniu metu man jau pradeda nepatikti dovanų kuponai. Juk mes irgi turim savo mėgstamas parduotuves, žinom, ko kur ieškoti, kokį daiktą ar drabužį norėtumėm nupirkti savo mažiukui, o gauni kuponą į tokią parduotuvę, kurioje nieko gero nerasi. Dabar ir man problema iškeisti dovanų kuponą, nes nieko gero nerandu mažylei - arba ką galima būtų pirkti, to nereikia, arba nesinori pirkti drabužio, kurį galės užsidėti tik kokį kartą. Gerai, kad kuponas galioja metus, tai nebent rudens ar žiemos kolekcijos galima bus pasirinkti. O kiek rūpesčių važiuoti, ieškoti, rinktis, pirkti:) Na nebent tėveliai konkrečiai žino, kokios parduotuvės norėtų gauti čekį, tada suprantu.

    elegancija

  8. 2

    Dovana tam ir yra dovana,kad liktu prisiminimui. Nebent tikrai reiktu ne dovanos,o paramos ... As tai paklausciau teveliu,ko noretu savo kudikeliui, o jei nesako,tai nupirkciau, ka pati noreciau savo vaikui gauti dovanu

    zoze

  9. 2

    Pritariu Giedrei :) dovana yra dovana, mums kazkaip susiklosto, kad mes vis dovanojam karusele ant lovytes, buvom jau triju kudikiu lankyt...

    neringa1981

  10. 2

    Dar: labiausiai džiaugiausi gautais drabužėliais. Na tiesiog labai jau gražūs buvo :)

    Giedre