Atsakymai

  1. 7

    rengiu, ir draugu atiduotais ir labdarynuose pirktais o ir is kitu mamyciu nusiperku nematau as cia bedos isskalbiai ir gerai:)

    Anonimas

  2. 4

    Visaip kartais galimybės pasisuka. Buvo laikai kai viska galima buvo isigyt naują, nenukenčiant šeimos biudžetui.
    O dabar nauji žaislai,drabužėliai,bei viskas kas reikalinga vaikui net tik būtiniausiems poreikiams patenkent aukso vertės.
    Tikrai didžioji dalis mamyčių jų neiperka.
    Tad nie kiek nesistebiu ir aš, jog tenka pirkt ir devėtų drabužių parduotuvėse, ir dovanotų iš gerų žmonių priimti.

    Anonimas

  3. 4

    taip rengiu ,nes giminaite gyvena anglijoje ir savo dukros isaugtus drabuzelius parveza mums , nes jos mergaite 5 metais vyresne uz mano tai tu drabuzeliu jau iki kokia 4 metuku nereiks pirkt ,o rubeliai visi grazus .

    lina38

  4. 4

    mes taip pat rengiames atiduotais, tik ne draugiu o sesiu atiduotais vaikuciu isaugtais rubeliais :) labai mazai ka pacios perkames :)

    loretike1

  5. 4

    Vaikuciai taip greit auga ir jiems reikia daug drabuzeliu.As turiu atiduotu drabuzeliu ir ruosiuos pati atiduot.Manau pas mus Lietuvoj,tai priimta.

    grirute

  6. 3

    Žinoma,kad rengiu jeigu tie rūbeliai dar yra tinkami nešioti:)Va ir šiandien brolis atvežė pilną maišą rūbelių,iš kurių tikrai manau galėsim kažką atsirinkti ir nešioti:))

    vitalijus

  7. 3

    zinoma. nemanau, kad verta pirkti vien naujus rubelius - taip greit viskas isaugama leliukams. turiu keleta nauju rubeliu, kurie deveti karta du ar visai nedeveti, tai nemanau, kad verta pirkti viska nauja ir labai dziaugiuosi, kad turiu seses ir drauges atiduotu rubeliu mazyliui.

    Anonimas

  8. 2

    rengiu atiduotais drabuzeliais o jei ko truksta tai nusiperku nauja drabuzeli.

    wiktoriuke

  9. 2

    ne nerengiu,visi zino mano vyro principa kad savo vieninteliam sunui jis dar uzdirba ant nauju o ne devetu rubu,pas mus visi rubeliai visi pirkti nauji,nesakau kad ten firminiai kazkokie,ne tiesiog paprasti rubeliai,bet nedeveti.

    sandritute

  10. 2

    Rengiu ir panešiotais, bet tokių mažai turiu, man tai jokio skirtumo nešiotas ar ne:))) tik išskalbiu prieš užvelkant:))

    iinnggaa