• 19ats.

    Ar einate pries Kaledas ar Naujuosius metus i kokius renginius?

    Manau geras koncertas ar spektaklis puiki dovana sau ar artimiesiems svenciu proga. Mes su vyru siais metais eisime i miuzikla " Velnio nuotaka", o dukra keliaus i ledo sou " Smaragdo miesto burtininkas". o ar jus megstate sau pasidovanot tokias dovanas? Ar labiau megstate materialias apciuopiamas dovanas?

    renaciuksšv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Per kalėdas tai artimųjų rate sutinkame .
    O naujus metus tai su draugais susigalvojame patys įvairių pramogų.
    Su bendradarbiais taip pat.
    Žinoma organizuojamės ir patys renginius, ir jau įmonės pasiūlytų.
    žodžiu įvairiai.

    Anonimas

  2. 3

    Gerą vyrą Renačiuk turi,kad vedasi tave į miuziklą...:))Mes, tai neinam į jokius renginius,nes vyras mano nemėgėjas ten vaikščioti.O į koncertą kokį gerą,tai visai norėčiau,bet kad va bilietai brangiai kainuoja...

    vitalijus

  3. 2

    visada bunam namie arba i svecius nebent nueinam

    IlonaP

  4. 2

    labai daznai mamai dovanoju bilietus i koki teatra ar opera per kaledas, daznai jei buna ir kaledine tema, mama dziaugias visada, nes megsta tokia veikla :) pati gaut.. na nzn, gal nelabai noreciau nes nemegstu spektakliu, o kas megsta tai saunu :)

    Adri

  5. 2

    megstu teatrus, spektaklius, koncertus ir kitokius renginius, bet juose lankausi ne pries sventes. pries sventes gana ir taip progu, daug gimtadieniu, islaidu... na, bet nenusiskriaudziau saves - pirmomis gruodzio dienomis su draugemis isvarom i Gycio Paskeviciaus koncerta... ir pasikulturinsim ir tuo paciu drauges gimtad atsvesim...
    o siaip pagrindinis priessventinis renginis buna sventiniai pietus/vakariene su kolektyvu - senis saltis, dovanos vaikams... kartais prie to darbdavys dar suorganizuoja kvietimus i koki spektakli...

    romantike

  6. 2

    na as isvis megeja bent viena karta ziemos metu kur nors nueiti, tai jau turiu bilietus į sausio menesio spektakli "Boeing Boeing"

    VilijaPovilioniene

  7. 2

    Siemet netruks mums renginiu ir taip ivairiu dukryte lydesiu su mokyklele pas kaledu seneli,o poto laukia popiete mokykleleje vaikams ir teveliams tik gaila,kad tetis negales dalyvaut,nes dirba.Ta pacia savaite vyks vakarelis kavinej ji rengia vyro darboviete,taigi uzsirasem,jog ateisim,tai taip pailsesim ir pabusim be vaiku,o grizus atostogu i Lietuva per Kucias is ryto keliausim i Eglute kuria organizuoja mociutes darboviete,tai manau kaip vienam menesiui uztektinai renginiu.

    Bosiene

  8. 1

    taip, į kalėdinį Keistuolių vaidinimą

    Jorkaile

  9. 1

    Tik viena karta buvom su vyru. Siuo metu tokios galimybes neturim, nes esam Svedijoj, o svediskai nesuprantam, tad butu bereikalingas pinigu ismetimas.

    reda83

  10. 1