• 20ats.

    Kodėl mano lėlytė čiulpia kumščiukus?

    Kai tik pavalgo ir neužmiega į burną deda kumščius, kai tik atsikelia, jie vėl atsiranda burnoj... Gal žinote, nuo ko tai? Kas atpratintų ją taip daryti? O gal čia nieko tokio?

    IrmaJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mano mazulis ir ciulpia kulokiuka :)) arba pirstukus, dantku iesko :)) normalu ce manau, ypac jei vaikas soskes neima kumsti ciulpia.. neperguvenk isaugs :))

    kristale

  2. 4

    taip ji pazyzsta pasauli, musu taip irgi dare, tik dabar ne kulokiukai, bet viskas kas rankoje keliauja i burnyte:) nemanau, kad cia blogai

    erika1984

  3. 3

    Tiesiog greitai dįgs dantukai,mano dukterėčios sūneliui 4mėnesiai,taip čiulpė kumštelius savo.

    Deimax

  4. 3

    Taip, visai normalu. Is pradziu rankytes burnoje, paskui jau ir kojytes ten atsiranda, ir dar daug visko, kas po ranka papuola. Maniskis dabar jau nebeciulpia nei kojyciu, nei rankyciu, bet kiekvienas naujas daiktas buna aplaizomas ir apkandziojamas. Pazintis su pasauliu :)) ir visi vaikuciai taip daro.

    Agne

  5. 3

    Taip daro visi maži vaikai.Taip jie mokosi pažinti pasaulį.Taip darė ir mano vaikutis,kol rankytes laikė savo žaisliukais.Nieko jums atpratinti nereikia,tik rankytes dažniau turėsit plaut savo mažyliai,nes pastoviai šlapios ir šlapios greitai apdulka,o gi viskas keliauja į burnytę.

    VilmaK

  6. 2

    mano abu suneliai taip daro,bet s kai ikisu ciulptuka ir pradedu kalbinti juos tai uzsimirsta,manau jiems demesio reikia

    Aureluze

  7. 2

    Irma,skaiciau,kad iki metu,tai nera problema.Pas maniski irgi rankyte pastoviai burnoj.Paskutiniu metu ir viskas kita,kas pasitaiko po ranka:))
    O atpratint kol kas nemanau,kad pavyks;)kantrybes tau ir visom kitom mamytem;)

    rimrem

  8. 1

    mano dukryte beveik 2 men. ir sendien pradejo kistis kumstukus :)

    tuojmama

  9. 1

    Visi leliukai ciulpia pirsciukus,vieni ciulpia del to,kad neturi ciulptuko,o ciulpimo refleksas didelis,kiti ciulpia vien del nusiraminimo,kiti susipazista su pasauliu

    ruta26

  10. 1

    visi mazyliai taip daro, taip jie pazysta pasauli, per burna

    blankinis