Atsakymai

  1. 5

    O kaip gi. Mano vaikams jau 11 ir 8metai ir dar švenčiam. Ankščiau šventėm ir su alchog.gėrimais
    (aišku suaugusiems). o dabar paskutinius be. Ką noriu pasakyti:dabar kai krize,kad ir ne vaikams tai mažytė šventė švęsti savo gimimo dieną. Ir ne taip pasijaus,kai skaniai išvirti pietūs,torčiukas,kartais
    įšleidi mažiau,nei alhol.gėrimams. :)

    Deimax

  2. 4

    man tai gaunasi spontaniskai,o siandien jau menuo,vyras vaisiu,pyrago kokio parnesa,na ir i vaikus pasiziurim ,aptariam apie ju "pasiekimus".As rasau knyga apie vaiku pirmus zodzius,ka jie valgo ,kiek miega,kai buvo 3men,tai net pati pasakiau ir nustebau ;"net jau 3 men".Kaip dukrai dariau puses metu gimtadieni,tai net dabar atsimenu ,kaip svogeris pasiule zvakute pjaut per puse ir paguldyt ja ant torto,kad visi matytu jog ne metai o puse metu

    Aureluze

  3. 4

    kiekviena men bucki duodu

    sandra

  4. 4

    kazkaip nesvesdavom, tik tomis dienomis nupirkdavom maziukui ka nors idomaus, pvz, zaisliuka, puoduka, soske ar dar ka nors, o mociute visada skaniu pietu padarydavo.

    Agne

  5. 3
  6. 2

    Mes "švenčiam":))) Kitaip sakant paminim šeimos rate, kokį tortuką, pyragiuką suvalgom. Būna, kad ir žvakutę uždegam. Tėvelis mus gėlytėm palepina:))Kartais ir seneliai atvažiuoja, bet ne specialiai kviečiami, o tiesiog norėdami aplankyti. Dovanų pati niekada nepirkau, ir taip būna "be progos" nuperkam:) Va močiutės, tai palepina. Bet kuri gi močiutė nenupirks dovanėlės:)

    elegancija

  7. 2

    pirmus men tai sventem bet po to ne bet jau kai metines atsventem tai kaip didziuli baliu bus smagu paziuretgi nuotraukas kai uzaugs tad svesim tik kas metus.

    Daluze

  8. 2

    pirmosios dukros visada laukdavau naujo menesiuko, bet kad kazka ypatingo daryti tikrai nedarydavau. o dabar trecio menesiukus prosenele skaiciuoja. istikruju, ji visus tris mazylius , lankydavo suejus naujam menesiukui ir taip iki metuku. turim stipria ir tikrai nuostabia prosenele, kuria labai labai myli vaikai.

    Julanta

  9. 2

    Mes savo šeimos rate visada savom tradicijom paminim vis naują mažojo sūnelio mėnesiuką.Tada padarau savos gamybos tortą.Tą dieną mažylį fotografuojam,kad būtų nuotraukėlė jo albumukui.Šiaip nei svečių,nei jokių dovanų.Manau,kad tai didesnė šventė mums,o ne jam.

    VilmaK

  10. 2

    pirmojo sūnelio švęsdavom pradžioj, bet paskui metėm :), antrojo nešvenčiam, bet pusmetuką žadam paminėt, žinoma tik šeimoje

    vilmazak