• 17ats.

    Nezinau ka ir daryti,turiu problema ir ja visada turejau,nenoriu myletis...aisku buna gera ir panasiai,myliu savo vyra,bet pati niekada nepradedu to dalyko,o jei ir mylymes,tai guliu,kaip "lenta",vyras jau pyksta ant manes,sakykit gal yra kokiu vaistu ar ko nors skatinanciu nora myletis?

    alex1SantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Kai poroje santykiai harmoningi ,tai intymus gyvenimas teikia tik džiaugsmo .Artumas tiesiog traukte traukia vienas prie kito.
    Čia tarp jūdviejų vyksta kažkas ne taip.
    Jei nejauti malonumo ,greičiausiai tarp judu laiko tik prisirišimas ,be jokios fizinės traukos .
    Ypač iš tavo pusės. Nes vyras tau potraukį visgi jaučia.
    O tu vyrui fiziškai kaip ir ne.
    Tad jei tau meilė virsta tik kaip "atidirbinėjimas" už žodį pasakyta viens kitam "myliu"
    Tai tam kad patirtai malonumą ,nuo to vaistų nėra.
    Net jei vyras nešiotų tave ir ant rankų.
    Kai kūnas neskirtas tau,nepriversi niekaip jo geisti.
    Nepriklausomai nuo santykių šiai dienai gerovės.
    Nemylėsi jo kuno, nepaleisi savo savo jausmų, nenubrauksi psichologinių tabų..
    Anksčiau ar vėliau santykiai pasmerkti žlugti.
    Tad dar patarimas,jei nejauti malonumo savo vyrui,niekada jo ir neimituok, nes vis tiek vyras nusivils ankasčiau ar vėliau.
    Kai žinos kaip iš tiesų jauties, gal pakeis mylėjimosi taktiką ir tau patiks.
    Nes tik pati norėdama mylėtis gali suteikti ir vyrui džiaugsmo.Jei to nenori tai kam žmogų kankinti ir atimt iš jo tai. apie ką svajoja kiekvienas vyras.
    Tada paleisk jį, ir nelaikyk vardan tik to,kad patogus gyvenimas šalia to žmogaus.
    tai jau egoizmas ir išnaudojimas gaunas.

    Anonimas

  2. 4

    Reiketu i sexo reikmenu parduotuve uzeiti,ten jums pasiulys visokiu zaisliuku suzadinti aistrai :)

    pavasarinuke

  3. 3

    As taip pat galiu gyventi be lytiniu santykiu ir vyras jau antras.O tas nenoras atsirado nuo to kad vyras nepadeda namuose,aiskini kaip mazam vaikui kas negerai,kas netaip simta kartu,o jis visvien daro savo,ir kai visi namu rupesciai tenka vienai [isskyrus tai kad jis pinigus uzdirba],noras mylletis tikrai dingsta.Antras dalykas jam labiau rupi kad jis gerai jaustusi lovoj,beje pirmus bendro gyvenimo metus buvo atvirksciai.

    ausrab

  4. 3

    reikia biski atsipailaiduoti, pasitiketi labiau savo vyru, vaistu nereikai - uzteks 100 gr kazko stipresnio isgerti ;)

    Lulu

  5. 3

    man taip buvo kai gėriau KT, gal ir tu juos geri? Gal tarp jusu nera pakankamai artimo ryšio, gal neišsikalbat?Moterims taip jau yra , kad pirmiausia turi jaustis gerai psichologiškai, kad galėtų atsipalaiduoti .Yra ivairių afrodiziakų,nors nežinau kiek jie padeda , bet verta pabandyti. Sekmės;)

    IlonaP

  6. 3

    Cia viskas priklauso nuo to ar tu jauti savo vyrui fizine trauka. Jei taip, tada gal pozos kitos, siek tiek romantikos reigtu jusu gyvenime?
    Bwet kaip supratau ta tavo "visad" kad taip buvo ir anksciau, net su buvusiais ex?
    Tada manau kitur beda, buna zmoniu sexomanu, o kiti priesingai - gali gyventi be sexo :) o gal tu veina is tu?
    Tavo vietoj pasitarciau su gine, gal yra kur kas kazkaip netaip, kad nera noro, gal hormonu israsys kokiu.. bet manau romantikos arba stipraus pasiilgimo reiktu labiau :)

    Sekmes

    Adri

  7. 2

    Gal būt dėl to kad jis pirmas,gal kažką ne taip daro ar darė,gal viskas taip pat kaip visada-monotonija.Ir žinok jei niekas nepasikeis lovoje,bus negerai.Nes yra sakoma jei žmonės pykstasi visur,o lovoje gerai "sutaria",tai viskas dar gerai,bet kai nesutarimai atsiranda lovoje,tai nieko gero nelauk..Bandyk kalbėt,kažką daryt kitaip,nes vyras susiras kur jam geriau bus ir kur moteris judės,norės ir panašiai.Aišku to nelinkiu.

    aidaS

  8. 2

    ir man ta pati bėda, nenoriu mylėtis visai, dėl to net palikau jį, nes pradėjo nervinti tie ''atidirbinėjimai''be jokio malonumo, ieškau priežaščių dėl ko: gal kad vyras per dažnai nori, gal kad jis nemoka tinkamai elgtis ir sužadinti aistrą, gal perdaug jis prisidirbęs ir prikaupęs daug minusų(neuždirba pinigų, tinginiauja, nesako gražių žodžių, pagarbos nerodo ir pan), dar bandžiau kaltinti skydliaukę, kurią esu sirgusi, bet laikas parodys, gal atsiras koks princas ir išgydis ;)

    vinipukas

  9. 2

    Man yra tas pats, kas ir tau :) jokių KT negeriu. Gal čia dėl to, kad tai tau pirmas vyras, gal su kitu būtų kitaip, bet jokiu būdu neskatinu eiti į kairę, tiesiog palauk, gal vėliau atsiras noras ir tavo iniciatyva. Man asmeniškai labiausiai tiktų Astuirme atsakymas, matomai esu iš tos retos "rasės", kur gali gyventi be lytinių santykių :) Dėl vaistų. Bet kokie vaistai nėra gerai žmogui ypač tie, kurie pagaminti cheminiu pagrindu ir visada turi krūvą šalutinių poveikių. Manau esi sveika ir viskas tau gerai, dėl to, kad vyras tavęs galbūt fiziškai nelabai traukia tikrai nereikia kreiptis į gydytojus ir prašyti vaistų. Tai gali būti ir tavo vyro problema, nes jis nesugeba tavęs sujaudinti ir užvesti

    svarainė

  10. 2

    pas mane kartais ir taip buna nuo nuovargio bet retai :) o siaip tu turbut gedijies dar savo kuno nepasitiki savimi :) jei cia tavo vyras tai manau turetum nebijot but toke su juo lovoje kokia esi :)

    lover19