• 11ats.

    Kaip turetu atrodyti menstruacijos po gimdymo? Siandien susirgau ir tiesiog negaliu patiket, kad jos man tokios baisios (anksciau niekad niekuom netekdavo skustis sergant).

    Siandien susirgau ir tiesiog negaliu patiket, kad jos man tokios baisios (anksciau niekad niekuom netekdavo skustis sergant). Nepakeliamas galvos skausmas kankina nuo vakar vakaro, sveikatos nera visai, galva sukas tiesiog net sedint. Bijau, kad neisgriuciau is koju su mazyle ant ranku(nors nesu is tu, kurios alpineja del visko). Ir ta kraujo spalva ne kaip kraujo - vos ne juoda. Ar cia normalus dalykas? Taip turi buti? Tiesa, gimdziau pries 5sav.

    EgloneSavijauta po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Normalu, kad po gimdymo pirmosios ,o gal dar net keletas sekančių mėn. būna kur kas gausesnės ,tamsesnės ar su krešuliukais bei įvairiom "išnašom skrepulų ar likučių gleivių " taip pat jos gali būt ir užsitesusios, ar atvirkščiai trumpesnės.
    Jei nejaučiate skausmų, uždegiminių procesų ,ar kokių stipresnių blogų kvapų kas yra infekcijos požymis... Tai ir "valykitės" į sveikatą toliau.
    o jei nerimaujate,ar ką itariate tada užsirašykite pas savo gin. ir pasibaigus mėn. pasikonsultuokite.
    jei prireiks pasidarysite ir tyrimukus.

    Anonimas

  2. 2

    As taip pat buvau atsakiusi i panasu klausima kazkada,po gimdymo jos ir turi buti neiprastos nei ne nestumo laikotarpiu.Svarbiausias dalykas kad pasekti kiek dienu sirgsi,nes su pirmu kai laukiausi po gimdymo sirgau 3 sav.nezinojau ir galvojau,kad tai normalu...o pasirodo prisizaidziau taip begalvodama reikejo narkozes,teko nutraukti maitinima ir dale pogimdyvini isvalyma nes ten buvo''supuve'' viskas kas liko po gimdymo.Na o su paskutiniu,kad taip nepasikartotu tiesiog po gimdymo ''bendradarbiavome'' su akusere vis klausinejo kaip sirgimai,kokia spalva ir panasiai.Eglone spalva ir man buvo tamsi,o del to alpimo gal ir nenualpsi,bet vis del to gal truksta vitaminu,o dar kraujuoji ir jautiesi silpna,paskui viskas susidelios i savo vietas.Dar miego trukumas,poilsio trukumas viskas susideda.

    NORFA

  3. 2

    http://www.mamanija.lt/klausimai/28659/ar-gali-pasikeisti-menesines-po-gimdymo-ar-pas-jus-jos-tapo-kitokios

    http://www.mamanija.lt/klausimai/19364/ar-po-gimdymo-jums-menesines-tapo-skausmingesnes-ar-viskas-taip-pat-kaip-pries-gimdyma

    http://www.mamanija.lt/klausimai/11458/kokios-buvo-pirmosios-menesines-po-gimdymo

    http://www.mamanija.lt/klausimai/19103/pirmosios-menstruacijos-po-gimdymo-ar-normalus-gausus-kraujavimas-net-8dienas-nors-pries-gimdyma-buvo-trumpesnes-ir-gausios-tik-pirmasias-dienas-aciu

    http://www.mamanija.lt/klausimai/28561/mamytes-kaip-jum-po-gimdymo-ar-skausmingos-menesines-budavo

    Anonimas

  4. 1

    Na man irgi kol kas jos ne tokios kaip anksčiau buvo( naktimis visada būdavo ne tokios gausios,o dabar turiu keltis tvarkytis):-).Pirmas tris dienas baisiai gausios ir dvi dienas tai jaučiuosi nekaip ir labai skauda.

    aidaS

  5. 1

    man buvo labai ilgos, labai gausios ir su kresuliais, bet ginekologe apziurejo ir sake viskas normalu. taip pat jauciausi labai silpnai, be proto norejosi miego, bet tikriausiai taip buvo del didelio kraujavimo.

    lip2kas

  6. 1

    man po gimdymo labai skausmingos pasidare,ir gausios.seniau budavo kelios dienos,ir viskas,plius jokiu silpnumo pojuciu,pilvo skausmu,o po gimdymo be tableciu negaledavau,taip pilva mausdavo.db vartoju KT tai siek tiek lengviau praeina, bet pilva vistiek labai maudzia

    bantukas

  7. 1

    nera taisykles kokios turetu buti menesines po gimdymo. vienoms gali buti tokios kaip ir pries nestuma, kitoms kuri laika gali buti pakitusios ar net pakisti visam laikui. tau po gimdymo praejo viso labo tik 5sav., tad ir savijauta, ir menesines gali buti neiprastos, nes organizmas dar neatsistates, neatsigaves po gimdymo.
    turbut zinai, kad po gimdymo praejus 6-8sav reikia apsilankyti pas savo gine, tai kai lankysies ir jei vis dar bus neramu gali siuo klausimu pasikonsultuoti su savo gine.

    romantike

  8. 1

    na mano buvo kaip ir visad panasiai bet gausios,seip viena menesi buna gausesnes kita ne nzn nuo ko priklauso jau cia:)

    Anonimas

  9. 1

    Indruliuks, ieskojau as jau cia, bet neradau konkreciai man tinkanciu atsakymu :)

    Eglone

  10. 1

    Vienoms buna labai gausios,kitom vos tepa.Man tai pirmosios taip pat buvo siaubingos,net lekiau pas gydytoja ir ji patvirtino,kad menstruacijos

    ruta26