• 33ats.

    baltarankis vyras ir nebaltarankis vyras buityje. Ar jūsų vyrai susitvarko su visais buityje atsirandančiais vyriškais darbais?

    Ar jūsų vyrai susitvarko su visais buityje atsirandančiais vyriškais darbais, ar yra čia ir tokių moterų, kurių vyrai nemoka "vinies įkalt į sieną" kitaip sakant yra baltarankiai, kaip tada jūsų šeima susitvarko tuos buities darbus - samdote kokius meistrus, prašote draugų pagalbos ar kitaip?

    svarainėŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mano vyras iš tų, kuris nemoka vinies įkalti, aš jam turiu pasakyti nuo kokio galo visi tie reikalai daromi, nes jis nesupranta nei kaip rozetės prisukti, nei kaip vežimą surinkti, kai pasakau kaip tai daroma tada padaro, bet tokiems reikalams yra didelis tinginys aš pati greičiau įsisuku lemputę ar dar ką, nei jis susiruošia.

    iinnggaa

  2. 3

    Tikrai ne baltarankis mano vyras:))Namuose dirba visus vyriškus darbus,viską pats taiso,kai kas sugenda,sakyčiau auksinių rankų meistras yra:))

    vitalijus

  3. 3

    Beabejo, yra buities darbu, kuriu mano vyras pats nesugeba atlikti. Tuomet kvieciames meistra. Bet sugeba tikrai daugiau nei tik ikalti vini i siena :) As irgi neisivaizduoju kaip butu galima gyventi su "baltarankiu" vyru :") Nors su tingejimu siek tiek yra problemu :/

    Yuki

  4. 3

    labai daug ka padaro. ir kanalizacija pasijunge ir vandeni is sulinio pasijunge nuosavam name cia. langa isistate,elektros instaliacija pasikeite visa iki skaiciuku, renovuoja nama. stoga pats pasikeite,apsiltino. susitvarko masina nes yra inzinierius toj srity. zodziu, tikrai beveik viska padaro.

    padraika

  5. 3

    Neteko niekad samdyti meistru,viska sutvarko pats,kas liecia santechnika,nes pats tuo uzsiima ir darbo metu,klijuoja tapetus,kala vini,sutaiso koki pagedusi zaisla,kabina karnizus.Net kai kurios drauges kvieciasi,kad padetu ka paremontuoti

    ruta26

  6. 3

    na mano vyras nera baltarankis,padaro daug darbu kai reikia sutvarko,dar neteko nieko samdyt.

    Anonimas

  7. 3

    Mano vyras viska moka,todel tikrai jis nera baltarankis ar tinginys. Jis ir vini ikala ir indus isplauna ir vaika ismaudo...ir t.t.

    marinaaa

  8. 3

    neisivaizduoju kaip reiktu gyvent, jei vyras buityje butu baltarankis:) Dziaugiuosi,kad pas mus taip nera :)

    Nojukas

  9. 3

    na kol kas del sito sukt galvos nereik,ka reikia viska padaro.tik neaisku ar visalaik taip bus.

    musiukas007

  10. 3

    Mano vyras visu galu meistras viska susitvarko pats,o jei buna toks darbas kurio nesupranta tai pasiteirauja draugu ir vistiek daro pats ir labai gerai iseina.

    deimantina