• 7ats.

    Naktinis vaiko slapinimasis, kas galejo tai itakoti? Ar verta nerimauti?

    Nezinau gal dar labai nerimauti ir nereikia, bet...
    Mums nesenai suejo 2 metukai. Nuo maziau kaip pusantru metuku jau visada pasiprasydavo ant puoduko. Naktimis nesislapindavo nuo 1(pampersiukas visada likdavo sausas). Ir dabar prasidejo slapios naktys. tokiu buvo tik kelios, bet niekaip nesuprantu, kas galejo tai itakoti. Aplinka ta pati, demesys vaikui tikrai nesumazejes.
    Ar verta nerimauti? Ar tokiam amziui jusu vaikuciui pasitaiko(-e) tokiu "avariju"?

    lip2kas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Gal skyscio daug vakare geria? O kiecia nes jaucia kad slapia ir nemalonu guleti?

    Katia

  3. 2

    tikrai nemanau kad verta, gal pries miega isgere nemazai vandenuko ar sulv¡ciu del to ir neiskencia, o gal kur kojytes pasalo. jei vaikutis jaucia ir suvokia kad padare nera blogai. jis juk dar mazytis,

    wiktoriuke

  4. 1

    Skaitau, ir baltas pavydas ima:) Musu vaikui tuoj bus 2, bet jis naktimis net neleidzia prie jo prisiliesti, kad pakeis pampersa, arba ant puoduko pasodint, isteriskai saukia, verkia, per migus aisku.Neiseina jo nuramint.O diena irgi ant puoduko su vargu pasodinsi, pabega nuo jo ir pasisioja pvz. i kampa.Vasara jau rode, kad sisiu nori, o dabar visai nieko nerodo.Oj beda turim:)

    liutukas

  5. 1

    As nakti savo pana nesdavau i toleta kai pradedavo labai muistytis,nes istiesu mazas vaikiukas nevisuomet miegodamas papraso ir tai dar kartais ivigdavo avarija.O dabar jau mums 1,7m. tokiu bedu nera,pati kelesi ir eina.Sekmes ir jums.

    ausrab

  6. 1

    prieš miega bandykit pasisiot, gal tada nenorės naktį, tokio amžiaus dar ne visi patys paprašo. Dar bandykit stebėti, jei vaikas pradeda judėti nakti arba spardytis, tai greičiausiai nori sisiot, bet per miegus nepaprašys.

    vinipukas

  7. 1

    Tiesa, nepaminejau, kad kai pasislapina pradeda mane saukti. Tai taip iseina, kad jaucia kai padaro sysiuka. Diena problemu nera, visada pasisako, kad nori slapintis. Gal ka galetumet patart. Bijau, kad taip nepriprastu.

    lip2kas