• 19ats.

    Kokie požymiai rodo, kad laikas važiuoti gimdyti?

    Gal galite padeti, kada reikia vaziuoti gimdyti, kai kas nutinka, kai saremiai prasideda? O jei is tos vieteles kazkokios gleives pradejo eit na tokie kaip drebuciai bespalviai, gal kuriai taip buvo? nezinau, ka daryti:((

    lauriukssSąrėmiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Lauriukss, gal tau gleiviu kamstis isejo? Kiek zinau, tai jis iseina 1-2 dienos pries gimdyma. O tau jau laikas? Nepanikuok, cia taip turi buti, nors as praziopsojau ta momenta kai kamstis pasisalino. Stebek dabar savo pilvuka, jeigu prades susitraukineti reguliariai arba nubegs vandenukas, tada gali pradeti ruostis i ligonine. Linkiu tau sekmes :)))

    mamyčiukas

  2. 5

    Na, tai vadinamasis gleiviu kamstis pries saremius iskrenta, kuris saugo gimdos kakleli artai gimda nuo visokiu nereikalingu dalyku. Tada jau prasideda saremiai ir laikas ruostis i gimdykla :)
    Ar tasiukas jau sukrautas?

    Agne

  3. 4

    Aha, stebek save, nes man irgi tokis kamstis iskrites nebuvo ir saremiu jokiu, nors kaklelis jau veresi, tai ligoninej skatinamuju gavau.
    Lauksim ziniu kazkada :)) Sekmes tau. Skambinkis gydytojai.

    Agne

  4. 3

    skausmas ir saremiai ir isejes gleiviu kamstis!

    cindy

  5. 3

    su kiekvienu vaikeliu skirtingai. su pirma taip pat gleiviu kamstis buvo, su antra nieko. stebek pilvuka. dar pries gimdyma turetu pasmukt i zemyn. lengvo ir greito tau gimdymo ir laukiam naujienu:))))

    ausra2

  6. 3

    šiaip kai man kilo įtarimai, ir pradėjo šalintis gleivių kamštis aš nuvažiavau į savo ligoninę pasitikrinti. sėkmės ;)

    Juoja

  7. 3

    Jai tik pastebejai kokius sau pozymius ir jau laikas gimdit tai zinoma vaziuok i ligonine,man pvz pradejo pilva skaudet,jokiu isskiru nebuvo,taip kad kiekvienai skirtingai:)sekmes ir styprybes tau jos prireiks:)))viskas bus gerai nebijok

    Egle

  8. 2

    jokių kamščių nebuvo, pajutusi nedidelį skausmą susirinkau daiktus ir lekiau ligoninę, nes bijojau, kad po to negalėsiu paeiti. dabar gal neskubeciau, nes namuose butu lengviau istvert saremius, nei ant ligonines stalo.

    vinipukas

  9. 2

    man tai buvo tai kad prasidejo saremiai, kas 10 minuciu skaudeti papilve ir po kurio laiko nubego vandenys. tai supratau kad mano angeliukas parkeliauja i pasauli :)

    LinabeiKristinute

  10. 2

    nepanikuok kol neprasides reguliarus saremiai kas 15 min nevaziuok greiciau je pirmas vaikas tai laisvai suspesi ,nes namie geriau skausma istverti.Sekmes tau :)

    Dale