Atsakymai

  1. 4

    Žinoma dar ir kaip.
    Antibijotikų ir bet kokių kitokių vaistų iš viso mūsų šeimoje buvo visada vengiama vartot.
    Tik kritinėje situacijoje teko su jais gal viso labo dukart susidurt ir tai labai ribotų kiekių,vos negalavimui aprimus be pilno kurso pavartojimo..
    Ir visi sveiki ,pasiteisino mum visada atsikratyt bet kokių bėdų be jokių vaistų .
    O atsikratome tokiu budu.
    Visų pirmą ,tai kuo daugiau miego , dažnas dušas ,buvimas gryname ore ir pasyvi ramybė..

    Anonimas

  2. 3

    Sunkiai su tais antibiotikais mums buvo,bet vistiek girdžiau,nes pasveikti,tai reikėjo.Nerizikavau vaiko sveikata vien dėl to,kad nenori gerti.Kai buvo mažesnė,tai gėrė tokius antibiotikus kur viduje buvo tokia,kaip pipetė,tai buvo labai patogu sugirdyti,kad neišspjautų.Dabar jau sunkiau,bet jie nėra tokio bjauraus skonio,kad visai negertų.Mums sunkiau būna su ''Ibufenu'' ir ''Panadoliu'',tų tai iš vis į burną neima,nes jie tokie tiršti ir karstelėję yra.

    vitalijus

  3. 3

    jai vaikas negere antibijotiku tai i maza kieki koki 10ml vandens juos ipildavau i buteliuka ,nes jis spjaudavo lauk,jai rimta liga nepasveiksit be ju.bet jusu vaikas jai nebemazas nezinau reikia i puoduka bandyt pilt.

    Anonimas

  4. 2

    man užsitęsia liga be antibiotikų

    Jorkaile

  5. 2

    nei karto nebuvo paskyre antibiotiku,tik vaistus. Pati buvau apsirgus,tai gydytoja prirase kruva vaistu,gydziausi naturaliomis priemonemis ir pasveikau

    ruta26

  6. 2

    p.s.
    Pas mane tas pats kaip pas lydekaite,darau savo sprendimus ką duoti ką ne.

    dėl gerųjų bakterijų tai tik pinigų mėtymas,mes pusę metų 3x.per dieną davėme gerasias bakterijas,į savaitę atsieidavo 50lt.kiek darė tyrimu jie visada būdavo vienodi,galų gale nebedaviau ir viskas susitvarkė.
    kaip mano vaiko gydytoja nuo slogos vienintelė priemonė jūros vanduo.nosies lašiukai,purškaliukai erzina ir pažeidžia nosies gleivinę.

    pati per gimdymą buvau užkrėsta auksiniu stafilokoku,buvau tiek prigazdinta,kad be stiprių antibiotikų nepasveiksiu,prasedėjau internete ieškojau kaip išgyti,radau (nebeprisimenu kuriame psl.)medike natūralistę,parašiau jai,atrašė,kad valgyčiau daug česnako,ir gerčiau raudonėlio arbatą,taip ir dariau,po dviejų savaičių pasidarius tyrimus auksinio stafilokoko pėdsakų nerasta.Gydytoja pasakė"va kaip kokie geri antibiotikai"nors kaip anksčiau sakė,kad neužteks vieno kurso,aš nutylėjau savo gydymo eigą,

    emiliukas

  7. 2

    buvo sunui israse tepala antibijotini kai jam buvo 1.5men, nes pilvas buvo isbertas, kazkokia infekcija, bet kai paskaiciau tu antibijotiku atsiliepimus is kitru mamu tai ir nenaudojau ju, valiau spuogelius kas valanda spirtu ir vandenuku virintu ir pagijom. Pati antibijotiku irgi negeriu, tik kai akies uzdegimas buvo tada jau teko lasiukus pirkti antibijotinius.
    bet manau jei rimta liga tai nerizikuociau neduoti israsytu vaistu, aisku kiekviena mama mato ar tikrai ju reik, o gal gereja savaime.

    Sveikit!

    Adri

  8. 2

    Antibiotikus vartoju tik susirgus angina. Be ju man ji kitaip nepraeina :( Planuoju darytis tonziliu operacija, kai tik bus galimybe. Gaila, bet Lietuvoje kartais ir metus tenka operacijos paskirtos dienos laukti, o privaciai si operacija kainuoja kokius 3000lt... :(

    Yuki

  9. 2

    taip esam buvo prirase antibijotiku bet nzn kodel tokiu karciu ir labai neskaniu israse vaikui tai viena karta paragavo o daugiau ne nebandziau kisti nes po to isgerimo kokia 10 min verke ir geriausei pasveikom ir beju kartais man atrodo jog daznai juos bereikalo israso mano nuomone tu antibijotiku reikia jei jau tikrai blogai o ne del kekvieno pakosciojimo

    simka

  10. 1

    Ne. Pvz. anginos niekaip be antibiotiku neissigydau...

    Yuki